Be om pristilbud

Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg til en uforglemmelig og problemfri opplevelse! Vår styrke er personlig service og oppfølging.

Min Reiserute

Alle som bestiller reiser hos oss får tilgang til reiseruten sin via internett, både før og under reisen. Det eneste du trenger er å skrive etternavnet og referansenummeret som står på bekreftelsen du har mottatt.

Våre kataloger

Se våre nye kataloger med reiseforslag til paradisøyene i Stillehavet!
Meny | Søk

Den vakreste øya i stillehavet?

Mange mener at Aitutaki er den vakreste øya i Stillehavet. En kjempestor lagune i blått og turkis, fylt med et utall av fargerike fisker og omkranset av små holmer med kritthvite strender og vaiende palmer. Et besøk til Cook øyene er ikke komplett uten en tur til Aitutaki.

Etter en halvtimes flytur ut over det endeløse Stillehavet, uten den minste antydning til land, dukker det opp en liten palmekledd flekk i de turkisfargede omgivelsene. Høydepunktet for de fleste som besøker Aitutaki er en tur med båt ut i den kjempestore lagunen, til øyene «One Foot Island» eller «Honeymoon Island». Det bor ikke mange på Aitutaki og det er enda færre turister, så dere er nesten garantert en strand helt for dere selv. Om ønskelig kan dere også overnatte på en av de mange små øyene i lagunen, nesten som Robinson og Fredag.

Prisene varierer med sesong og standard. Vi kan også tilby pakker fra Rarotonga til Aitutaki hvor flyreise tur/retur, en overnatting og transfer til/fra flyplass både på Rarotonga og Aitutaki er inkludert. Nedenfor finner du eksempler på resorter på Aitutaki.

Jeg vil vite mer om Aitutaki
Ja takk, jeg vil gjerne abonnere på Fijireiser Nyhetsbrev


Du kan også ringe oss på:

23 31 77 01

Reiseforslag

Aretai Beach Villas

Tre store enheter, alle med to soverom og separat kjøkken, ved en av de vakreste strendene på Aitutaki. Takvifte, kjøleskap m.m. på rommet.

Inano Lagoon Bungalows

Et relativt nytt resort med bungalower i polynesisk stil like ved lagunen. Alle bungalowene har et lite separat kjøkken. Restaurant og bar på andre resorter i gåavstand fra Inano.

Aitutaki Escape

Bedre enn dette kan det ikke bli! Aitutaki Escape består av 3 vakkert inredede villaer, og er perfekt for deg som vil ha et rolig og tilbaketrukket opphold. Resortet ligger på en hvit sandstrand i Village of Amuri, med utsikt mot en av de mest kjente og vakreste lagunene i verden.

Tamanu Beach

Et flott resort med en perfekt beliggenhet ved en kritthvit strand på vestsiden av Aitutaki. Tamanu Beach er et familiedrevet resort som ligger i en tropisk hage med høye palmetrær, og flere av rommene ligger bare et par skritt fra stranden.

Aitutaki Lagoon Resort & Spa

Med en fantastisk utsikt over Aitutakis store lagune har dette resortet en perfekt plassering. Aitutaki Lagoon Resort & Spa ligger på en liten avsides øy, omgitt av kritthvite strender og med en utsikt til flere små øyer i horisonten. Dette er det eneste resortet på Cook øyene som kan tilby overwater bungalower, noe som gjør det til en populær destinasjon for bryllup og bryllupsreisende.

Aitutaki Village

Aitutaki Village ligger på stranda i Ootu (som betyr fullmåne), i det nord-østre hjørnet av Aitutaki. Herfra har man utsikt over den turkise Aitutaki lagoonen, en av de beste stedene å svømme på hele øya.