Be om pristilbud

Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg til en uforglemmelig og problemfri opplevelse! Vår styrke er personlig service og oppfølging.

Min Reiserute

Alle som bestiller reiser hos oss får tilgang til reiseruten sin via internett, både før og under reisen. Det eneste du trenger er å skrive etternavnet og referansenummeret som står på bekreftelsen du har mottatt.

Våre kataloger

Se våre nye kataloger med reiseforslag til paradisøyene i Stillehavet!
Meny | Søk

Aitutaki - den vakreste øya i Stillehavet

Mange mener at Aitutaki er den vakreste øya i Stillehavet, og en reise til Cookøyene er ikke komplett uten en tur hit. En kjempestor lagune i blått og turkis, fylt med et utall av fargerike fisker og omkranset av små holmer med kritthvite strender og vaiende palmer.

Etter en trekvarters flytur over det endeløse Stillehavet, uten det minste antydning til land, dukker det opp en liten palmekledd flekk i de turkisfargede omgivelsene. Fra du lander på den lille flyplassen vil du oppdage at dette er en annen verden. Aitutaki har et utvalg av hoteller og resorter av ulik standard, men utover dette er øya svært lite kommersialisert. Tilbring noen dager her og adopter den lokale ”island time”.

Høydepunktet for de fleste som besøker Aitutaki er en dagstur med båt ut i den kjempestore lagunen, til øyene «One Foot Island» eller «Honeymoon Island». Det bor ikke mange på Aitutaki og det er enda færre turister, så dere er nesten garantert en strand helt for dere selv. Om ønskelig kan dere også overnatte på en av de mange små øyene i lagunen, og det er også mulig å arrangere bryllup her.

Se mer av vakre Aitutaki i filmen under:

Jeg vil vite mer om Aitutaki
Ja takk, jeg vil gjerne abonnere på Fijireiser Nyhetsbrev


Du kan også ringe oss på:

23 31 77 01

Anbefalte resorter på Aitutaki

Tamanu Beach

Et flott resort med en perfekt beliggenhet ved en kritthvit strand på vestsiden av Aitutaki. Tamanu Beach er et familiedrevet resort som ligger i en tropisk hage med høye palmetrær, og flere av rommene ligger bare et par skritt fra stranden.

Aitutaki Lagoon Resort & Spa

Med en fantastisk utsikt over Aitutakis store lagune har dette resortet en perfekt plassering. Aitutaki Lagoon Resort & Spa ligger på en liten avsides øy, omgitt av kritthvite strender og med en utsikt til flere små øyer i horisonten. Dette er det eneste resortet på Cookøyene som kan tilby overwater bungalower, noe som gjør det til en populær destinasjon for bryllup og bryllupsreisende.

Aitutaki Village

Aitutaki Village ligger på stranda i Ootu (som betyr fullmåne), i det nord-østre hjørnet av Aitutaki. Herfra har man utsikt over den turkise Aitutaki lagoonen, en av de beste stedene å svømme på hele øya.

Etu Moana Beach Villas

Midt på en hvit sandstrand ligger 10 luksusvillaer i polynesisk stil – Etu Moana Beach Villas. Alle villaene er velutstyrt, med minikjøkken, drikkevann og utsikt til lagunen. Frokost serveres i en avslappet atmosfære ved bassengområdet.

Pacific Resort Aitutaki

Regnet som det mest luksuriøse resortet på Cookøyene, idyllisk plassert på det som ofte kalles den vakreste øya i Stillehavet. Ønsker du å oppleve drømmen om sydhavet i luksuriøse omgivelser, så er Pacific Resort Aitutaki kanskje det aller beste alternativet!