Reiser til Aitutaki på Cookøyene | Fijireiser.no

Be om pristilbud

Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg til en uforglemmelig og problemfri opplevelse! Vår styrke er personlig service og oppfølging.

 

Min Reiserute

Alle som bestiller reiser hos oss får tilgang til reiseruten sin via internett, både før og under reisen. Det eneste du trenger er å skrive etternavnet og referansenummeret som står på bekreftelsen du har mottatt.

 

Våre kataloger

Se våre nye kataloger med reiseforslag til paradisøyene i Stillehavet!

Aitutaki - den vakreste øya i Stillehavet

 

Mange mener at Aitutaki er den vakreste øya i Stillehavet, og en reise til Cookøyene er ikke komplett uten en tur hit. En kjempestor lagune i blått og turkis, fylt med et utall av fargerike fisker og omkranset av små holmer med kritthvite strender og vaiende palmer.

Etter en trekvarters flytur over det endeløse Stillehavet, uten det minste antydning til land, dukker det opp en liten palmekledd flekk i de turkisfargede omgivelsene. Fra du lander på den lille flyplassen vil du oppdage at dette er en annen verden. Aitutaki har et utvalg av hoteller og resorter av ulik standard, men utover dette er øya svært lite kommersialisert. Tilbring noen dager her og adopter den lokale ”island time”.

Gå på de kritthvite sandbankene i Aitutaki Lagoon. Foto: Sean Scott

Gå på de kritthvite sandbankene i Aitutaki Lagoon. Foto: Sean Scott

Høydepunktet for de fleste som besøker Aitutaki er en dagstur med båt ut i den kjempestore lagunen, til øyene «One Foot Island» eller «Honeymoon Island». Det bor ikke mange på Aitutaki og det er enda færre turister, så dere er nesten garantert en strand helt for dere selv. Om ønskelig kan dere også overnatte på en av de mange små øyene i lagunen, og det er også mulig å arrangere bryllup her.

Hvor ligger Aitutaki?

Aitutaki

Anbefalte resorter på Aitutaki

Få nyhetsbrev fra paradis

Motta reiseinspirasjon og gode tilbud fra Fijireiser.

close-link