Be om pristilbud

Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg til en uforglemmelig og problemfri opplevelse! Vår styrke er personlig service og oppfølging.

Min Reiserute

Alle som bestiller reiser hos oss får tilgang til reiseruten sin via internett, både før og under reisen. Det eneste du trenger er å skrive etternavnet og referansenummeret som står på bekreftelsen du har mottatt.

Våre kataloger

Se våre nye kataloger med reiseforslag til paradisøyene i Stillehavet!
Meny | Søk

Cooks best bevarte hemmelighet

Atiu er kanskje Cook øyenes best bevarte hemmelighet. Den er en liten, men svært vakker øy nordøst for Rarotonga. For dem som søker vakker natur kombinert med litt aktivitet er Atiu et godt alternativ.

Står bading og snorkling øverst på ønskelisten er nok andre av Cook øyene et bedre alternativ, for selv om du finner fine strender er det andre attraksjoner som står i sentrum på Atiu.

Øya kalles også Enuamanu, som betyr fuglenes land, og det er en god indikasjon på hva man får oppleve på en tur hit. Det er i underkant av 600 fastboene på øya, fordelt på 5 små landsbyer. Atiu fokuserer på eco turisme for å beholde øyas natur og særpreg. I gjennomsnitt er det ikke mer enn 12 turister på øya til enhver tid, så her får man rikelig anledning til å oppleve en øy som ikke er særlig berørt av turismen. Atiu er virkelig et besøk verdt og en unik opplevelse!

Prisene varierer med sesong og standard. Nedenfor finner du eksempler på resorter på Atiu.

Jeg vil vite mer om Atiu
Ja takk, jeg vil gjerne abonnere på Fijireiser Nyhetsbrev


Du kan også ringe oss på:

23 31 77 01

Reiseforslag

Atiu Villas

Fire bungalower med et lite kjøkken og separate soverom med plass fra 3-6 personer. Hver enhet har et spiskammer og man betaler for forbruk ved avreise. Bar og restaurant på området.

Taparere Lodge

Et lite familiedrevet sted i utkanten av landsbyen Mapumai. Tre bungalower med et lite kjøkken og separate soverom med plass til 3 personer. Eierne, Papa Paiere og Aunti Nga, bor på området og har en fantastisk kunnskap om Atiu. Bli med på en uforglemmelig tur rundt øya sammen med Papa Paiere, hvor han forteller om […]

Kia Orana Bungalows

Seks bungalower på toppen av Areora med flott utsikt over kysten nedenfor. Et perfekt sted om man ønsker et rolig sted hvor man kan nyte den vakre naturen på Atiu. Alle bungalowene har et lite kjøkken, separat soverom og terrasse med en flott utsikt. Restaurant og en liten butikk på området.

Atiu Guesthouse

Stort hus med to soverom i landsbyen Areora, opprinnelig bygd som et familiehus. Her kan du bo som de innfødte og lage dine egne måltider om du ønsker det.

Atiu resorter

Atiu er kanskje Cook øyenes best bevarte hemmelighet. Den er en liten, men svært vakker øy nordøst for Rarotonga. For dem som søker vakker natur kombinert med litt aktivitet er Atiu et godt alternativ. Står bading og snorkling øverst på ønskelisten er nok andre av Cook øyene et bedre alternativ, for selv om du finner […]