Be om pristilbud

Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg til en uforglemmelig og problemfri opplevelse! Vår styrke er personlig service og oppfølging.

Min Reiserute

Alle som bestiller reiser hos oss får tilgang til reiseruten sin via internett, både før og under reisen. Det eneste du trenger er å skrive etternavnet og referansenummeret som står på bekreftelsen du har mottatt.

Våre kataloger

Se våre nye kataloger med reiseforslag til paradisøyene i Stillehavet!
Meny | Søk

Atiu

Atiu er en av Cookøyenes best bevarte hemmeligheter. Det er en liten, men svært vakker øy nordøst for Rarotonga. Øya passer best for de som søker vakker natur kombinert med litt aktivitet.

Det er i underkant av 600 fastboende på øya, fordelt på 5 små landsbyer. Atiu fokuserer på økoturisme for å beholde øyas natur og særpreg. I gjennomsnitt er det ikke mer enn 12 turister på øya til enhver tid, så her får man rikelig anledning til å oppleve en øy som ikke er særlig berørt av turismen.

Atiu kalles også Enuamanu, som betyr fuglenes land. Det finnes flere fuglearter på øya enn noen andre steder på Cookøyene, og her finner man også noen av verdens sjeldneste arter. Atiu har i tillegg flere kalksteinsgrotter og 28 folketomme strender. Øya produserer kaffebønner, og vi anbefaler også å være med på et lokalt rituale der man sitter i ring og smaker på det lokale ”jungel-ølet” – Tumunu.

Atiu er virkelig et besøk verdt og passer fint å kombinere med Rarotonga og Aitutaki.

Se mer av Atiu i filmen under:

Jeg vil vite mer om Atiu
Ja takk, jeg vil gjerne abonnere på Fijireiser Nyhetsbrev


Du kan også ringe oss på:

23 31 77 01