Reiser til Rarotonga på Cookøyene ∣ Fijireiser.no

Be om pristilbud

Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg til en uforglemmelig og problemfri opplevelse! Vår styrke er personlig service og oppfølging.

 

Min Reiserute

Alle som bestiller reiser hos oss får tilgang til reiseruten sin via internett, både før og under reisen. Det eneste du trenger er å skrive etternavnet og referansenummeret som står på bekreftelsen du har mottatt.

 

Våre kataloger

Se våre nye kataloger med reiseforslag til paradisøyene i Stillehavet!

Rarotonga

 

Rarotonga er den største av Cookøyene. Her finnes ingen trafikklys, McDonald’s eller bygninger høyere enn et palmetre. Fra den turkisblå Muri-lagunen til det frodige og kuperte innlandet – her finnes noe for alle, enten man vil være aktiv eller ta livet helt med ro på de hvite strendene.

Hovedstaden på Rarotonga er Avarua, og her finner man også landets eneste internasjonale flyplass med direkteruter til Auckland, Los Angeles, Sydney og Papeete. Avarua er en søvnig liten by som våkner til liv når det er markedsdag. Der kan du få kjøpt alt fra frukt og grønnsaker til t-skjorter, skjell og perler. Ofte er det også lokal underholdning. Absolutt «alle» på øya tar turen på markedet, som arrangeres hver lørdag.

Lei en scooter og se mer av Rarotonga. Foto: Kirklandphotos.

Lei en scooter og se mer av Rarotonga. Foto: Kirklandphotos.

Se mer av Rarotonga i filmen over.

Rarotonga er ingen stor øy, bare 32 kilometer i omkrets, og det går fint å leie en sykkel eller en scooter for å følge hovedveien rundt øya. Det indre av øya består av høye fjell og dyp regnskog, mens kystområdene er fruktbare, med sandstrender som går nesten rundt hele Rarotonga. Snorkling i det krystallklare og varme vannet er en opplevelse, og livet under vann helt fantastisk! Koraller i mange farger og fasonger, store muslinger og et utall store og små fisker i alle regnbuens farger – det er nesten som å svømme rundt i et akvarium.

Hvor ligger Rarotonga?

Rarotonga

Anbefalte resorter på Rarotonga

Få nyhetsbrev fra paradis

Motta reiseinspirasjon og gode tilbud fra Fijireiser.

close-link