Be om pristilbud

Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg til en uforglemmelig og problemfri opplevelse! Vår styrke er personlig service og oppfølging.

Min Reiserute

Alle som bestiller reiser hos oss får tilgang til reiseruten sin via internett, både før og under reisen. Det eneste du trenger er å skrive etternavnet og referansenummeret som står på bekreftelsen du har mottatt.

Våre kataloger

Se våre nye kataloger med reiseforslag til paradisøyene i Stillehavet!
Meny | Søk

Rarotonga

Rarotonga er den største av Cookøyene. Her finnes ingen trafikklys, McDonald’s eller bygninger høyere enn et palmetre. Fra den turkisblå Muri-lagunen til det frodige og kuperte innlandet – her finnes noe for alle, enten man vil være aktiv eller ta livet helt med ro på de hvite strendene.

Hovedstaden på Rarotonga er Avarua, og her finner man også landets eneste internasjonale flyplass med direkteruter til Auckland, Los Angeles, Sydney og Papeete. Avarua er en søvnig liten by som våkner til liv når det er markedsdag. Der kan du få kjøpt alt fra frukt og grønnsaker til t-skjorter, skjell og perler. Ofte er det også lokal underholdning. Absolutt «alle» på øya tar turen på markedet, som arrangeres hver lørdag.

Rarotonga er ingen stor øy, bare 32 kilometer i omkrets, og det går fint å leie en sykkel eller en scooter for å følge hovedveien rundt øya. Det indre av øya består av høye fjell og dyp regnskog, mens kystområdene er fruktbare, med sandstrender som går nesten rundt hele Rarotonga. Snorkling i det krystallklare og varme vannet er en opplevelse, og livet under vann helt fantastisk! Koraller i mange farger og fasonger, store muslinger og et utall store og små fisker i alle regnbuens farger – det er nesten som å svømme rundt i et akvarium.

Se mer av Rarotonga i filmen under:

Jeg vil vite mer om Rarotonga
Ja takk, jeg vil gjerne abonnere på Fijireiser Nyhetsbrev


Du kan også ringe oss på:

23 31 77 01

Anbefalte resorter på Rarotonga

Manuia Beach Resort

På vestkysten av Rarotonga , i rolige og vakre omgivelser, finner du Manuia Beach Resort. Resortet ligger rett på en hvit sandstrand og består av 26 boenheter. På området er det også en tropisk hage og et ‘infinity’ basseng med en fantastisk utsikt over lagunen – herifra kan du nyte en av Rarotongas flotteste solnedganger!

Palm Grove

Palm Grove er et idyllisk og koselig resort ved stranden på den sydlige delen av hovedøya Rarotonga. Resortet har 25 rom og bungalows som ligger utspredt i en tropisk hage, og noen ligger ved vannet. Resortet har en egen restaurant, men alle rom har kokemuligheter om man vil lage et måltid på egen hånd.

Muri Beachcomber

Ved den idylliske Muri lagunen ligger dette familiedrevne resortet, som er et godt alternativ for dem som søker et litt mindre og intimt resort. Muri Beachcomber består av 22 enheter, noen med utsikt til lagunen, noen midt i den tropiske hagen med små elver og noen større villaer omgitt av små dammer med vannlinjer. Alle enhetene har separate soverom.

Royale Takitumu Villas

Rarotongas flotteste strand er nydelig hvit og strekker seg uavbrutt i flere kilometer. Den første fotavtrykkene du ser her kan være dine egne. Stranden har skyggefulle steder under palmene ved det asurblå vannet i Titikaveka Lagoon. Det er ikke mange som får oppleve slik skjønnhet som gjestene på Royale Takitumu Villas, Rarotongas mest prestisjefylte resort. Takitumu ligger midt blant velstelte plener og tropiske hager, og vender mot den krystallklare lagunen. Et korallrev gjør disse farvannene til et hjem for et mylder av tropisk fisk og er derfor en snorklers paradis.

Te Vakaroa Villas

Plassert ved Muri Beach med en fantastisk utsikt over den hvite sandstranden, lagunen og Stillehavet utenfor er Te Vakaroa Villas et himmelsk sted. Dette er et relativt nytt resort som består av bare 6 villaer, med et moderne design som gjør at det passer flott inn i omgivelsene. Alle villaene har en privat terasse mot bassengområdet - et perfekt sted å slappe av og nyte en tropisk cocktail mens solen går ned. Te Vakaroa er et perfekt sted for de som ønsker en romantisk ferie i avskjermede omgivelser.

Rumours Luxury Villas

På dette luksuriøse resortet har du ikke bare en egen villa med eget svømmebasseng, men også en liten foss som sildrer ned i bassenget. Rumours Luxury Villas er et elegant og førsteklasses resort hvor alt er lagt til rette for gjester som er ute etter en ekstra spesiell opplevelse.