Be om pristilbud

Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg til en uforglemmelig og problemfri opplevelse! Vår styrke er personlig service og oppfølging.

Min Reiserute

Alle som bestiller reiser hos oss får tilgang til reiseruten sin via internett, både før og under reisen. Det eneste du trenger er å skrive etternavnet og referansenummeret som står på bekreftelsen du har mottatt.

Våre kataloger

Se våre nye kataloger med reiseforslag til paradisøyene i Stillehavet!
Meny | Søk

Den største av Cookøyene

Rarotonga er den største av Cook øyene og her ligger også hovedstaden Avarua.

Avarua er en søvning liten by som våkner til liv når det er marked. Der kan du få kjøpt alt fra frukt og grønnsaker til t-skjorter, skjell og perler. Ofte er det også lokal underholdning. Absolutt «alle» er på markedet.

Rarotonga er ingen stor øy, bare 32 km. i omkrets, og det går fint å leie en sykkel eller en scooter for å følge hovedveien rundt øya. Det indre av øya består av høye fjell og dyp regnskog, mens kystområdene er grøderike og med sandstrender som går nesten rundt hele Rarotonga. Snorkling i det krystallklare og varme vannet er en opplevelse, og livet under vann helt fantastisk! Koraller i mange farger og fasonger, store muslinger og et utall store og små fisker i alle regnbuens farger – det er nesten som å svømme rundt i et akvarium.

Prisene varierer med sesong og standard. Nedenfor finner du eksempler på resorter på Rarotonga.

Jeg vil vite mer om Rarotonga
Ja takk, jeg vil gjerne abonnere på Fijireiser Nyhetsbrev


Du kan også ringe oss på:

23 31 77 01

Reiseforslag

Manuia Beach Resort

På vestkysten av Rarotonga , i rolige og vakre omgivelser, finner du Manuia Beach Resort. Resortet ligger rett på en hvit sandstrand og består av 26 boenheter. På området er det også en tropisk hage og et ‘infinity’ basseng med en fantastisk utsikt over lagunen – herifra kan du nyte en av Rarotongas flotteste solnedganger!

Palm Grove

Palm Grove er et idyllisk og koselig resort ved stranden på den sydlige delen av hovedøya Rarotonga. Resortet har 25 rom og bungalows som ligger utspredt i en tropisk hage, og noen ligger ved vannet. Resortet har en egen restaurant, men alle rom har kokemuligheter om man vil lage et måltid på egen hånd.

Sokala Villas

Sokala Villas er et resort med bare syv villaer, plassert i strandkanten ved den vakre Muri stranden. Flere av villaene har eget basseng, og alle har separate soverom. Sokala Villas er et populært sted for par på bryllupsreise, noe som sikrer en rolig og avslappet tilværelse. Et mer romantisk sted skal man lete lenge etter.

Muri Beachcomber

Ved den idylliske Muri lagunen ligger dette familiedrevne resortet, som er et godt alternativ for dem som søker et litt mindre og intimt resort. Muri Beachcomber består av 22 enheter, noen med utsikt til lagunen, noen midt i den tropiske hagen med små elver og noen større villaer omgitt av små dammer med vannlinjer. Alle enhetene har separate soverom.

Sea Change Villas

Forestill deg varmt krystallklart vann som ruller over hvit korallsand rett ved den private terrassen og villaen. Eller de tilsvarende luksuriøse villaene som ligger mellom tropiske frukttrær i hager og har utsikt utover lagunen. Lagunen i seg selv er et lite eventyr med et yrende liv av koraller og tropiske fisker. Noen ganger handler en ferie om å fjerne seg fra hverdagens stress og mas, å være et sted hvor man kan pleie privatlivet og hvor et beroligende miljø pleier sjelen. Sea Change Villas er et slikt sted.

Muri Beach Club Hotel

Et nytt og moderne hotell ved den vakre Muri Beach, med utsikt til den lille øya Koromiri. Dette er et privateid Boutique resort som kun er for voksne, og er perfekt for en romantisk ferie for to. En hvit sandstrand, den innbydende tropiske lagunen, solen som går ned bak fjellene og hotellet kun meter unna.