Cruise i Stillehavet | Fijireiser.no

Be om pristilbud

Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg til en uforglemmelig og problemfri opplevelse! Vår styrke er personlig service og oppfølging.

 

Min Reiserute

Alle som bestiller reiser hos oss får tilgang til reiseruten sin via internett, både før og under reisen. Det eneste du trenger er å skrive etternavnet og referansenummeret som står på bekreftelsen du har mottatt.

 

Våre kataloger

Se våre nye kataloger med reiseforslag til paradisøyene i Stillehavet!

Cruise i Stillehavet

Den beste og mange ganger den eneste måten å oppleve paradisøyene i Stillehavet, er på et cruise av kortere eller lengre varighet.

Vi tilbyr cruise som går over flere dager på flere av våre destinasjoner, eller mindre dagscruise i noen av de vakre lagunene. Uansett kan vi garantere en flott opplevelse på mange idylliske små øyer med vaiende palmer og kritthvite strender, samt besøk i lokale landsbyer hvor dere får oppleve stillehavskulturen på nært hold. Vi kan også anbefale et kveldscruise hvor dere nyter god mat og drikke mens dere seiler inn i solnedgangen.

Cruise blant Stillehavsøyene er noe annet enn det man for eksempel forbinder med cruise i Karibien eller Middelhavet. Her er atmosfæren mer avslappet, skipene mye mindre, man går barfot om man vil og mannskapet er fantastiske representanter for vennligheten i Stillehavet.

Se et utvalg av cruisene i Stillehavet lengre ned. Kontakt oss for seilingsdatoer og priser.

 

Mange av skipene i Stillehavet er spesialbygd for grunne farvann.

Mange av skipene i Stillehavet er spesialbygd for grunne farvann, slik at de kan seile i laguner og tett inntil land.

Våre cruise i Stillehavet

14-day Polynesian Idyll

14-day Polynesian Idyll

På dette 14 dagers cruises med Holland America’s MS Maasdam får dere oppleve mange av øyene i Fransk Polynesia – fra Bora Bora og Huahine til Nuku Hiva og Hiva Oa i Marquesasøyene.
14-night South Sea Sampler

14-night South Sea Sampler

På dette 14 dagers cruiset med Holland America’s MS Maasdam går turen innom mange vakre øyer i Stillehavet – fra Cookøyene og Niue til Tonga og Fiji.
Cruise til Tahiti og Selskapsøyene

Cruise til Tahiti og Selskapsøyene

På en herlig uke får du med deg det beste av Stillehavet, med stopp på frodige Huahine, vakre Bora Bora og postkortperfekte Moorea. Et drømmecruise!
Cruise til Selskapsøyene og Tuamotuøyene

Cruise til Selskapsøyene og Tuamotuøyene

Skjønnhet, både over og under vann, er det ordet som best karakteriserer opplevelsene på dette 10 netter lange cruiset til Tuamotu- og Selskapsøyene.
Cruise til Marquesas-, Tuamotu- og Selskapsøyene

Cruise til Marquesas-, Tuamotu- og Selskapsøyene

På dette cruiset til Marquesas-, Tuamotu- og Selskapsøyene er det naturens skjønnhet som står i fokus. Uberørte strender, vakre øyer, og en rik kulturarv.
Paul Gauguin Cruises

Paul Gauguin Cruises

Paul Gauguin Cruises tilbyr 5-stjerners cruiseopplevelser på Tahiti. M/S Paul Gauguin er flaggskipet i flåten til Paul Gauguin Cruises.
Cruise til Cookøyene og Selskapsøyene

Cruise til Cookøyene og Selskapsøyene

Dette cruiset viser deg Stillehavets vakre landskap. Fra Aitutaki og Rarotonga på Cookøyene, til Bora Bora, Moorea, Huahine og Tahaa på Tahiti.
Tahiti & Tuamotu Islands – finn ditt sydhavsparadis

Tahiti & Tuamotu Islands – finn ditt sydhavsparadis

Passatvindene i Fransk Polynesia har lokket til seg sjøfarere i århundrer, og nå er det den samme havbrisen som fyller seilene på Wind Spirit.
Drømmecruiset Dreams of Tahiti

Drømmecruiset Dreams of Tahiti

Dette er seilturen du kommer til å snakke om resten av livet. Den elegante seilbåten Wind Spirit er perfekt for å utforske Tahitis paradisøyer.
Cruise og strandliv på Fiji

Cruise og strandliv på Fiji

Dette fantastiske 8-dagerscruiset med Blue Lagoon Cruises kombinert med Castaway Island Resort viser deg det beste av Fiji.
Cruise blant Tahiti og Marquesas-øyene

Cruise blant Tahiti og Marquesas-øyene

Bli med på et skikkelig eventyr i Fransk Polynesia blant Tahiti og Marquesas-øyene, ombord på frakt- og cruiseskipet Aranui 5.
Blue Lagoon Cruises

Blue Lagoon Cruises

Blue Lagoon Cruises har cruise av 3, 4 og 7 netters varighet som går langs de vakre øyene på vestkysten av Fiji. Skipene holder en høy standard.

Ønsker du mer informasjon?

Jeg vil vite mer om Cruise i Stillehavet
Ja takk, jeg vil gjerne abonnere på Fijireiser Nyhetsbrev


Få nyhetsbrev fra paradis

Motta reiseinspirasjon og gode tilbud fra Fijireiser.

close-link