Cruise i Karibien | Fijireiser.no

Be om pristilbud

Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg til en uforglemmelig og problemfri opplevelse! Vår styrke er personlig service og oppfølging.

 

Min Reiserute

Alle som bestiller reiser hos oss får tilgang til reiseruten sin via internett, både før og under reisen. Det eneste du trenger er å skrive etternavnet og referansenummeret som står på bekreftelsen du har mottatt.

 

Våre kataloger

Se våre nye kataloger med reiseforslag til paradisøyene i Stillehavet!

Cruise i Karibien

Cruise i Karibien

Karibien består av rundt 7000 øyer og rev mellom Florida i nord og Venezuela i sør. For de fleste er Karibien synonymt med kritthvite strender, turkist hav og små, idylliske øyer; et perfekt utgangspunkt for en herlig cruiseopplevelse.

Fra dramatisk natur og endeløse strender, til vakre havnebyer med shoppinggater, eksotiske markeder og livlig kafeliv; Karibien byr på noe for enhver smak. Med våre cruise kan du blant annet opplev den legendariske Panamakanalen, Arubas sagnomsuste, hvite strender og eksotiske Costa Rica.

Livet i Karibien er avslappet og behagelig, noe som også reflekteres på cruisene. Skipene vi benytter er relativt små og gir derfor mulighet til å gå i land på steder der de store cruiseskipene ikke kommer til. Flere av cruisene er også med eksklusive seilskuter som gir deg smaken av seilas med egen yacht.

Les mer om cruisene i Karibien under. Kontakt oss for seilingsdatoer og priser.

Cruise i Karibien

Karibien er synonymt med kritthvite strender, turkist hav og små, idylliske øyer

Våre cruise i Karibien

Mellom-Amerikas håndplukkede havner

Mellom-Amerikas håndplukkede havner

På dette cruiset lever du ut bucket list-drømmen. Fra den konstruerte og fascinerende Panamakanalen til det eksotiske Costa Rica.
Klassiske Karibien

Klassiske Karibien

7 dager fylt til randen av karibisk livsnyterkunst. Her får du alt fra dramatisk natur og hemmelige strender til eksotiske markeder og livlig kafeliv.
Sørkaribisk drøm

Sørkaribisk drøm

Bli med på en karibisk cocktail av geografiske impulser. Fra britiske aner på Barbados, via nederlandsk arkitektur på Aruba og spansk kulturarv i Cartagena.
Lystseilas i Karibien

Lystseilas i Karibien

Opplev kremen av Karibiens skjulte bukter og eksklusive havner på 7 dager. Kast loss og la deg forføre av et glitrende turkist hav og håndplukkede øyperler.

Ønsker du mer informasjon?

Jeg vil vite mer om Cruise i Karibien
Ja takk, jeg vil gjerne abonnere på Fijireiser Nyhetsbrev


Få nyhetsbrev fra paradis

Motta reiseinspirasjon og gode tilbud fra Fijireiser.

close-link