Cruise over hele verden | Fijireiser.no

Be om pristilbud

Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg til en uforglemmelig og problemfri opplevelse! Vår styrke er personlig service og oppfølging.

 

Min Reiserute

Alle som bestiller reiser hos oss får tilgang til reiseruten sin via internett, både før og under reisen. Det eneste du trenger er å skrive etternavnet og referansenummeret som står på bekreftelsen du har mottatt.

 

Våre kataloger

Se våre nye kataloger med reiseforslag til paradisøyene i Stillehavet!

Cruise

Vil du oppleve øyene i Thor Heyerdahls polynesiske lekegrind eller seile gjennom Panamakanalen? Se Japan fra en annen vinkel eller komme sjøveien inn i New Zealands trange viker? Da er kanskje et cruise den perfekte ferien.

Cruise er en behagelig måte å feriere på. Du kan nyte livet mens skipet tar deg fra den ene uforglemmelige opplevelsen til den andre. Profesjonell service og skip av høy standard gir deg luksusfølelsen samtidig som du får oppleve spennende destinasjoner, storslått natur og lokal kultur. Cruiseskipene stopper på en rekke destinasjoner, og på hvert sted får du muligheten til å delta på ulike utflukter og aktiviteter.

Cruisene vi tilbyr tar deg gjerne utenom de vanlige cruiserutene, og vi har både cruise med seilskip og fraktskip. Dette gir deg en helt unik opplevelse, samtidig som skipene byr på restauranter og underholdning slik at reisen aldri blir kjedelig.

Vi har cruise over store deler av verden; Stillehavet, Karibien, Asia, New Zealand og Australia. Hvert cruise har noen helt spesielle høydepunkter og tar deg med på en reise du sent vil glemme.

Alle cruisereisene kan kombineres med ekstra feriedager på ulike destinasjoner. Våre reisespesialister har selv deltatt på flere av cruisene og tilbrakt mye tid i områdene cruisene går. De har derfor den kunnskapen og erfaringen som trengs for å legge opp en ferie som passer deg perfekt.

Les mer om våre cruise under og ta kontakt med oss for seilingsdatoer og priser. Sammen skreddersyr vi din neste cruiseferie

Våre cruise

14-day Polynesian Idyll

14-day Polynesian Idyll

På dette 14 dagers cruises med Holland America’s MS Maasdam får dere oppleve mange av øyene i Fransk Polynesia – fra Bora Bora og Huahine til Nuku Hiva og Hiva Oa i Marquesasøyene.
14-night South Sea Sampler

14-night South Sea Sampler

På dette 14 dagers cruiset med Holland America’s MS Maasdam går turen innom mange vakre øyer i Stillehavet – fra Cookøyene og Niue til Tonga og Fiji.
13 day New Zealand Panorama

13 day New Zealand Panorama

Dette 13 dagers cruiset tar dere med langs østkysten av New Zealands to øyer før dere krysser ‘the Tasman’ og avslutter cruiset i Sydney.
Japans historie fra Yokohama til Osaka

Japans historie fra Yokohama til Osaka

Bli med på et cruise der Japans historie gradvis avdekkes lag for lag. Dette er en reise der det ene uforglemmelige høydepunktet avløses av det neste.
Mellom-Amerikas håndplukkede havner

Mellom-Amerikas håndplukkede havner

På dette cruiset lever du ut bucket list-drømmen. Fra den konstruerte og fascinerende Panamakanalen til det eksotiske Costa Rica.
Klassiske Karibien

Klassiske Karibien

7 dager fylt til randen av karibisk livsnyterkunst. Her får du alt fra dramatisk natur og hemmelige strender til eksotiske markeder og livlig kafeliv.
Sørkaribisk drøm

Sørkaribisk drøm

Bli med på en karibisk cocktail av geografiske impulser. Fra britiske aner på Barbados, via nederlandsk arkitektur på Aruba og spansk kulturarv i Cartagena.
Lystseilas i Karibien

Lystseilas i Karibien

Opplev kremen av Karibiens skjulte bukter og eksklusive havner på 7 dager. Kast loss og la deg forføre av et glitrende turkist hav og håndplukkede øyperler.
Cruise til Tahiti og Selskapsøyene

Cruise til Tahiti og Selskapsøyene

På en herlig uke får du med deg det beste av Stillehavet, med stopp på frodige Huahine, vakre Bora Bora og postkortperfekte Moorea. Et drømmecruise!
Cruise til Selskapsøyene og Tuamotuøyene

Cruise til Selskapsøyene og Tuamotuøyene

Skjønnhet, både over og under vann, er det ordet som best karakteriserer opplevelsene på dette 10 netter lange cruiset til Tuamotu- og Selskapsøyene.
Cruise til Marquesas-, Tuamotu- og Selskapsøyene

Cruise til Marquesas-, Tuamotu- og Selskapsøyene

På dette cruiset til Marquesas-, Tuamotu- og Selskapsøyene er det naturens skjønnhet som står i fokus. Uberørte strender, vakre øyer, og en rik kulturarv.
Paul Gauguin Cruises

Paul Gauguin Cruises

Paul Gauguin Cruises tilbyr 5-stjerners cruiseopplevelser på Tahiti. M/S Paul Gauguin er flaggskipet i flåten til Paul Gauguin Cruises.
Cruise til Cookøyene og Selskapsøyene

Cruise til Cookøyene og Selskapsøyene

Dette cruiset viser deg Stillehavets vakre landskap. Fra Aitutaki og Rarotonga på Cookøyene, til Bora Bora, Moorea, Huahine og Tahaa på Tahiti.
Tahiti & Tuamotu Islands – finn ditt sydhavsparadis

Tahiti & Tuamotu Islands – finn ditt sydhavsparadis

Passatvindene i Fransk Polynesia har lokket til seg sjøfarere i århundrer, og nå er det den samme havbrisen som fyller seilene på Wind Spirit.
Drømmecruiset Dreams of Tahiti

Drømmecruiset Dreams of Tahiti

Dette er seilturen du kommer til å snakke om resten av livet. Den elegante seilbåten Wind Spirit er perfekt for å utforske Tahitis paradisøyer.
Cruise og strandliv på Fiji

Cruise og strandliv på Fiji

Dette fantastiske 8-dagerscruiset med Blue Lagoon Cruises kombinert med Castaway Island Resort viser deg det beste av Fiji.
Cruise blant Tahiti og Marquesas-øyene

Cruise blant Tahiti og Marquesas-øyene

Bli med på et skikkelig eventyr i Fransk Polynesia blant Tahiti og Marquesas-øyene, ombord på frakt- og cruiseskipet Aranui 5.
Blue Lagoon Cruises

Blue Lagoon Cruises

Blue Lagoon Cruises har cruise av 3, 4 og 7 netters varighet som går langs de vakre øyene på vestkysten av Fiji. Skipene holder en høy standard.

Ønsker du mer informasjon?

Jeg vil vite mer om Cruise
Ja takk, jeg vil gjerne abonnere på Fijireiser Nyhetsbrev


Få nyhetsbrev fra paradis

Motta reiseinspirasjon og gode tilbud fra Fijireiser.

close-link