Be om pristilbud

Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg til en uforglemmelig og problemfri opplevelse! Vår styrke er personlig service og oppfølging.

Min Reiserute

Alle som bestiller reiser hos oss får tilgang til reiseruten sin via internett, både før og under reisen. Det eneste du trenger er å skrive etternavnet og referansenummeret som står på bekreftelsen du har mottatt.

Våre kataloger

Se våre nye kataloger med reiseforslag til paradisøyene i Stillehavet!
Meny | Søk

Hvor har du lyst til å reise?

Fyll ut skjemaet under og en av våre reiserådgivere tar kontakt med deg så snart som mulig.
Fyll ut skjemaet til venstre eller ring oss på telefon:

23 31 77 01

Noen reiseforslag?

Australia, Fiji og Hong Kong

Kombinasjonspakke - 17 dager

Dette reiseforslaget er en populær kombinasjon med en smak av Australia og Fiji. Bli kjent med Melbourne og Sydney inkludert 3 anbefalte turer samt en Fiji-favoritt. Avslutt med 2 dager i spennende Hong Kong.

Pris per person når to reiser sammen:
fra 35.900 kr 

Sør-Australia og Fiji

South Australia, Victoria, New South Wales og Fiji – 25 dager

Opplev Sør-Australias varierende natur i en behagelig bobil, samt noen dager i sjarmerende Sydney før reisen avsluttes på Fiji. Her vil du bo i en bungalow ved stranden på en av Fijis vakreste øyer. 

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr 32 900

Blue Lagoon Cruise Fiji

En kombinasjon av cruise og strandliv

Dette fantastiske 8-dagerscruiset kombinert med Castaway Island tar deg med til det beste av Fiji. Besøk eksotiske små øyer, vakre hvite sandstrender og landsbyer hvor den opprinnelige kulturen fortsatt eksisterer.

Pris per person når to reiser sammen:
Fra 50.250 kr

Paradiset Fiji

Tilbring ferien på øygruppen Yasawa på Fijis vestkyst. Nyt det fine været, de vakre sandstrendene og de vakre lagunene – et virkelig paradis.

Pris per person når to reiser sammen:
fra 36 900 kr

Fantastiske Fiji

Dette reiseforslaget tar deg med til øygruppen Yasawa på Fiji’s vestkyst. Her er klimaet tørt og solrikt. Det fine været, de vakre sandstrendene og de nydelige lagunene har gjort øygruppen til en av Fijis mest populære destinasjoner. Her kan man besøke noen av de fineste resortene på Fiji med alt man kan ønske seg av luksus og komfort.

Pris per person når to reiser sammen:
fra 34.100 kr 

Autentiske Fiji

Dette reiseforslaget tar deg med til den vakre øygruppen Yasawa på Fiji. De flotte sandstrendene og de vakre lagunene har gjort øyene til en av Fijis mest populære destinasjoner.

Pris per person når to reiser sammen:
fra 35.000 kr