Be om pristilbud

Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg til en uforglemmelig og problemfri opplevelse! Vår styrke er personlig service og oppfølging.

Min Reiserute

Alle som bestiller reiser hos oss får tilgang til reiseruten sin via internett, både før og under reisen. Det eneste du trenger er å skrive etternavnet og referansenummeret som står på bekreftelsen du har mottatt.

Våre kataloger

Se våre nye kataloger med reiseforslag til paradisøyene i Stillehavet!
Meny | Søk

Velkommen til Coral Coast

Sørkysten av hovedøya Viti Levu er kjent som Coral Coast – korallkysten – på grunn av det store korallrevet som ligger utenfor kysten. Her er det gode muligheter for dykking, snorkling og surfing.

Korallkysten ligger omtrent midt mellom de to største byene på Fiji – Nadi og Suva. Under palmene ligger små, middels og store resorter på rekke og rad. Mellom disse er det store områder med urørt regnskog, kun avbrutt av en og annen fiskerlandsby.

Den største byen i området er Sigatoka, og det lokale markedet her er verdt et
besøk. Byen er også et godt utgangspunkt for spennende turer i området. Ziplining, rafting, elvekajakk og ATV-turer er noen av aktivitetene man kan delta på, hvis man vil ha en pause fra strand- og badeliv.

Korallkysten er fin å kombinere med et opphold på Mamanuca- eller Yasawaøyene.

Jeg vil vite mer om Coral Coast
Ja takk, jeg vil gjerne abonnere på Fijireiser Nyhetsbrev


Du kan også ringe oss på:

23 31 77 01

Resorter i Coral Coast

Shangri-La’s Fijian Resort

Et komplett resort med et aktivitetstilbud som få andre kan vise til. Bygget som en tradisjonell fijiansk landsby. Air-con, kjøleskap, kaffe-/te-koker m.m. på rommet.

The Wellesley Resort Fiji

Et av de nyeste boutique resortene på Fiji, nærmest bortgjemt i en tropisk hage like ved en kritthvit strand. Denne delen av Coral Coast er kjent for flotte strender og krystallklare laguner.

Crusoe’s Retreat

Crusoe's Retreat er et lite og intimt resort med kun 29 bungalows, eller bures som de kalles her. Resortet ligger ved stranden på Coral Coast, ca. to timer med bil fra flyplassen, og er omgitt av en stor tropisk hage. 

Outrigger on the Lagoon

Et flott resort i tropiske omgivelser og med en utrolig utsikt i hjertet av korallkysten, like ved en kritthvit strand og omkranset av høye palmetrær. Resortet er bygget som en tradisjonell fijiansk landsby, og personalet sørger for at alle gjestene opplever den ekte gjestfriheten og vennligheten Fiji er kjent for.

Warwick Fiji Resort & Spa

Midt mellom Nadi og Suva ligger dette flotte resortet, i tropiske omgivelser med en kritthvit strand og utsikt til lagunen utenfor. Warwick Fiji er et av de mest populære resortene på Fiji, og det forstår man godt etter et opphold her. Den varme atmosfæren og vennlige servicen gjør at man får alt det man ønsker ut av ferien.

Intercontinental Fiji Golf Resort

Opplev autentisk Fijiansk atmosfære ved en nydelig strand med palmer og det spennende revet som innbyr til snorkling like utenfor. Intercontinental Fiji Golf Resort & Spa ligger på den vakre Natadola Beach, helt nord på korallkysten på hovedøya Viti Levu. Perfekt plassert med en utsikt som tar pusten fra deg.