Be om pristilbud

Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg til en uforglemmelig og problemfri opplevelse! Vår styrke er personlig service og oppfølging.

Min Reiserute

Alle som bestiller reiser hos oss får tilgang til reiseruten sin via internett, både før og under reisen. Det eneste du trenger er å skrive etternavnet og referansenummeret som står på bekreftelsen du har mottatt.

Våre kataloger

Se våre nye kataloger med reiseforslag til paradisøyene i Stillehavet!
Meny | Søk

20 idylliske øyparadis

Mamanuca en gruppe på rundt 20 små idylliske øyparadis like utenfor vestkysten av hovedøya Viti Levu. Her ligger de fleste ferieanleggene og fellesnevneren er et herlig tropisk paradis og en avslappende atmosfære.

Ønsker man å slappe av, nyte solen og livet under vann, er Mamanuca stedet. Kun to av øyene, Mana og Malolo, har permanente bosetninger, så her har man de hvite sandstrendene mer eller mindre for seg selv.

De fleste øyene er koralløyer, men enkelte er gamle vulkanske øyer. Øyene er omgitt av et stort og fascinerende korallrev, og er et sant paradis for dykkere og snorklere. Det maritime livet er mangfoldig og opplevelsene står i kø. Store og små fisker, i alle slags farger og fasonger, og kanskje en skilpadde eller en rokke. Det er som å svømme rundt i et akvarium.

Blir man lei av sol- og badelivet, finnes et utall andre aktiviteter og utflukter – alt fra vandreturer til dyphavsfiske. Ta også en dagstur til øya Monuriki, som er øya der filmen ”Cast Away” med Tom Hanks ble spilt inn.

Jeg vil vite mer om Mamanuca
Ja takk, jeg vil gjerne abonnere på Fijireiser Nyhetsbrev


Du kan også ringe oss på:

23 31 77 01

Resorter i Mamanuca Islands

Bounty Island Resort

Bounty Island Resort er et familievennlig og rimelig resort med stort aktivitetstilbud. Hit kommer unge og gamle fra hele verden for å nyte noen dager i paradis. Resortet ligger på en egen øy, omgitt av grønne kokospalmer, hvite strender og et azurblått hav.

Plantation Island Resort

Flott resort med en syv kilometer lang sandstrand på øya Malolo Lailai. Avslappet og vennlig atmosfære som er perfekt for familier med små barn. På Plantation Island er det et stort aktivitetstilbud både til lands og til vanns. Fra du setter foten i land på øya vil du oppleve den varme og vennlige atmosfæren som gjør at du skjønner at oppholdet her er noe som vil bli et minne for livet.

Malolo Island Resort

Malolo Island Resort er et avskilt og idyllisk resort som er omgitt av en tropisk hage, og er plassert kun et par skritt fra stranden på Malolo Lailai Island. Med bare 49 bures er dette et sted der du kan koble av fra hverdagens stress, og nyte sandstrendene, de vaiende palmene, korallrevet og det azurblå vannet.

Musket Cove Island Resort

Musket Cove Island Resort ligger på den lille sjarmerende øya Malolo Lailai, helt sør i Mamanuca øygruppen og bare 17 kilometer vest for Nadi. Resortet har et stort utvalg av bures og villas, som ligger flott plassert innerst i en liten lagune. Denne godt beskyttede lagunen er et populært stoppested for seilbåter, men også perfekte omgivelser for snorkling, dykking og alle slags vannsport-aktiviteter.

Treasure Island Resort

Et populært resort på en liten atoll i en marin nasjonalpark. Her finner man hvite sandstrender og et yrende fargerikt liv under vann. Treasure Island Resort er nettopp slik du har forestilt deg et tropisk øyparadis i Stillehavet.

Tokoriki Island Resort

Et boutique resort helt nord i øygruppen Mamanuca. Alle bungalowene ligger rett ved stranden, med super utsikt til den vakre solnedgangen. Tokoriki er selve symbolet på fijiansk gjestfrihet og er en avslappet blanding av moderne stil og fijiansk design.