Be om pristilbud

Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg til en uforglemmelig og problemfri opplevelse! Vår styrke er personlig service og oppfølging.

Min Reiserute

Alle som bestiller reiser hos oss får tilgang til reiseruten sin via internett, både før og under reisen. Det eneste du trenger er å skrive etternavnet og referansenummeret som står på bekreftelsen du har mottatt.

Våre kataloger

Se våre nye kataloger med reiseforslag til paradisøyene i Stillehavet!
Meny | Søk

Vanua Levu og Taveuni

Vanua Levu er Fijis nest største øy, og selv om øya er betydelig mindre turistifisert sammenlignet med hovedøya, er det fortsatt mye å se og gjøre.

Savusavu er den største byen på øya, beliggende i nydelige omgivelser ved en beskyttet havn. Aktivitetene på øya inkluderer gåturer gjennom ville regnskoger, delfincruise og dykking i verdensklasse.

Vanua Levu var en gang i tiden en lovløs utpost for sjømenn og rømte fanger fra Australia. Siden den gang har ting roet seg betraktelig og sukkerplantasjer og turisme er nå de viktigste inntektskildene.

Øya byr på ulike former for overnatting, fra innkvartering hos lokale familier, til gjestehus og resorter av høyere standard. Den enkleste måten å komme seg til Vanua Levu er med fly fra Nadi.

Naboøya Taveuni er kjent som ”Garden Island”. Det er en øko-turists drøm med naturreservater fulle av uberørt plante- og dyreliv, og er et eldorado for fugletittere. Taveuni er i tillegg kjent for dykkestedene ”Eel Reef” og ”Great White Wall”. Sistnevnte er en undervannsvegg dekket med hvite bløtkoraller, samt et yrende fiskeliv.


Jeg vil vite mer om Vanua Levu og Taveuni
Ja takk, jeg vil gjerne abonnere på Fijireiser Nyhetsbrev


Du kan også ringe oss på:

23 31 77 01