Reiser til Vanua Levu og Taveuni på Fiji ∣ Fijireiser.no

Be om pristilbud

Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg til en uforglemmelig og problemfri opplevelse! Vår styrke er personlig service og oppfølging.

 

Min Reiserute

Alle som bestiller reiser hos oss får tilgang til reiseruten sin via internett, både før og under reisen. Det eneste du trenger er å skrive etternavnet og referansenummeret som står på bekreftelsen du har mottatt.

 

Våre kataloger

Se våre nye kataloger med reiseforslag til paradisøyene i Stillehavet!

Vanua Levu og Taveuni

 

Vanua Levu er Fijis nest største øy, og selv om øya er betydelig mindre turistifisert sammenlignet med hovedøya, er det fortsatt mye å se og gjøre.

Savusavu er den største byen på øya, beliggende i nydelige omgivelser ved en beskyttet havn. Aktivitetene på øya inkluderer gåturer gjennom ville regnskoger, delfincruise og dykking i verdensklasse.

Vanua Levu var en gang i tiden en lovløs utpost for sjømenn og rømte fanger fra Australia. Siden den gang har ting roet seg betraktelig og sukkerplantasjer og turisme er nå de viktigste inntektskildene.

Utsikten fra Koro Sun Resort i Savusavu. Foto: cmphoto.co.nz

Utsikten fra Koro Sun Resort i Savusavu. Foto: cmphoto.co.nz

Se video fra Taveuni.

Øya byr på ulike former for overnatting, fra innkvartering hos lokale familier, til gjestehus og resorter av høyere standard. Den enkleste måten å komme seg til Vanua Levu er med fly fra Nadi.

Naboøya Taveuni er kjent som ”Garden Island”. Det er en øko-turists drøm med naturreservater fulle av uberørt plante- og dyreliv, og er et eldorado for fugletittere. Taveuni er i tillegg kjent for dykkestedene ”Eel Reef” og ”Great White Wall”. Sistnevnte er en undervannsvegg dekket med hvite bløtkoraller, samt et yrende fiskeliv.

Hvor ligger Vanua Levu og Taveuni?

Vanua Levu

Taveuni

Anbefalte resorter på Vanua Levu og Taveuni

Få nyhetsbrev fra paradis

Motta reiseinspirasjon og gode tilbud fra Fijireiser.

close-link