Be om pristilbud

Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg til en uforglemmelig og problemfri opplevelse! Vår styrke er personlig service og oppfølging.

Min Reiserute

Alle som bestiller reiser hos oss får tilgang til reiseruten sin via internett, både før og under reisen. Det eneste du trenger er å skrive etternavnet og referansenummeret som står på bekreftelsen du har mottatt.

Våre kataloger

Se våre nye kataloger med reiseforslag til paradisøyene i Stillehavet!
Meny | Søk

Yasawa Islands

Øygruppen Yasawa ligger som en perlerad langs nordvestkysten av Viti Levu. Her er klimaet tørt og solrikt, og det gode været, de flotte sandstrendene og de vakre lagunene har gjort øyene til en av Fijis mest populære destinasjoner.

Yasawaøyene ble berømt da filmen «The Blue Lagoon» ble innspilt her i 1949, og senere ble også versjonen med Brooke Shields og Chris Atkins. I tillegg til hvite strender og azurblått vann kan øyene by på fantastiske kalksteinsgrotter. Enkelte steder kan man svømme gjennom flere huler, og dette er også et av de få steder på Fiji hvor man finner hulemalerier.

Yasawa har alt du leter etter i et stillehavsparadis – vakre strender med gode muligheter for snorkling, et frodig landskap som innbyr til vandreturer og små landsbyer med en avslappende livsstil. Her finner du den opprinnelige fijianske kulturen, men også noen av de flotteste resortene på Fiji med alt hva du kan ønske av luksus og komfort. Yasawaøyene er også flotte å utforske om bord på et av de mindre cruiseskipene.

Uansett bostandard eller reisemåte – et besøk til Yasawa Islands er en uforglemmelig opplevelse.

Jeg vil vite mer om Yasawa
Ja takk, jeg vil gjerne abonnere på Fijireiser Nyhetsbrev


Du kan også ringe oss på:

23 31 77 01

Anbefalte resorter i Yasawa Islands

Nanuya Island Resort

Omringet av kokospalmer, hvite sandstrender og azurblått hav, ligger dette idylliske resortet på nordspissen av øya Nanuya Lai Lai Island i øygruppen Yasawa. Med bare 12 bures spredt rundt i et stort område er man her sikret en idyllisk og rolig ferie i perfekte omgivelser. 

Viwa Island Resort

Viwa Island Resort er et nytt boutique resort på en egen liten øy i Yasawa øygruppen. Resortet er spesielt designet til å passe inn i de vakre omgivelsene, og man kombinerer moderne komfort med tradisjonell fijiansk inflytelse. Viwa Island er omgitt av et fargerikt korallrev med et stort og variert marint dyreliv, og resortet er derfor perfekt for de som ønsker å snorkle, dykke eller drive med andre vannaktiviteter.

Navutu Stars Resort

Navutu Stars Resort er et nytt og luksuriøst boutique resort på øya Yaqeta i øygruppen Yasawa. Med bare 9 bures som alle er plassert på eller i nærheten av stranden, er dette et lite og intimt resort som ønsker par i alle aldre velkommen.

Yasawa Island Resort

Regnet som et av de mest luksuriøse resorter i hele Stillehavsregionen, nærmest bortgjemt på en fjern og kulturelt intakt øy på Fiji. Yasawa Island Resort er plassert i idylliske omgivelser på en øy langt fra den moderne verden, med kritthvite strender så langt du kan se. Perfekt for late dager i solen.