Finn ut mer om Castaway Island Resort på Fiji | Fijireiser.no

Be om pristilbud

Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg til en uforglemmelig og problemfri opplevelse! Vår styrke er personlig service og oppfølging.

 

Min Reiserute

Alle som bestiller reiser hos oss får tilgang til reiseruten sin via internett, både før og under reisen. Det eneste du trenger er å skrive etternavnet og referansenummeret som står på bekreftelsen du har mottatt.

 

Våre kataloger

Se våre nye kataloger med reiseforslag til paradisøyene i Stillehavet!

Castaway Island Resort

Castaway Island er et førsteklasses resort på en liten øy i den kjente øygruppen Mamanuca. Fra du setter foten i land her føler du at dette er et spesielt sted – for Castaway tilbyr mer enn bare et resort på en egen øy. Her finner man kanskje de varmeste, vennligste og mest imøtekommende fijianerne på hele Fiji. Dette er definitivt en av våre favoritter.

Castaway Island har alt man forventer av et øyparadis i Stillehavet. Lange hvite strender, grønne palmetrær og asurblått hav med et flott korallrev. Her kan man virkelig nyte noen late dager i solen. Resortet er populært både blant familier og par.

Resortet har et omfattende aktivitetstilbud, og instruktører står klar dersom man har behov for assistanse. De fleste aktivitetene er naturlig nok knyttet til sjøen, som snorkling, dykking, deep sea fishing og båtturer. Resortet har også egne tilbud for bryllup og/eller bryllupsreiser.

Ønsker du mer informasjon?

Jeg vil vite mer om Castaway Island Resort
Ja takk, jeg vil gjerne abonnere på Fijireiser Nyhetsbrev


Bildegalleri

Få nyhetsbrev fra paradis

Motta reiseinspirasjon og gode tilbud fra Fijireiser.

close-link