Drømmer du om å reise jorden rundt? | Fijireiser.no

Be om pristilbud

Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg til en uforglemmelig og problemfri opplevelse! Vår styrke er personlig service og oppfølging.

 

Min Reiserute

Alle som bestiller reiser hos oss får tilgang til reiseruten sin via internett, både før og under reisen. Det eneste du trenger er å skrive etternavnet og referansenummeret som står på bekreftelsen du har mottatt.

 

Våre kataloger

Se våre nye kataloger med reiseforslag til paradisøyene i Stillehavet!

Jorden Rundt

Drømmer du om å reise jorden rundt?

«Å reise jorden rundt.» Smak litt på den lille setningen, den bringer garantert mange assosiasjoner. Det er noe mektig og eventyrlig ved det å reise mot fjerne himmelstrøk, helt til man har reist så langt at man er tilbake igjen der man startet.

Å reise jorden rundt var en stor ekspedisjon før flyenes tidsalder. I dag er det langt enklere, men like fullt en stor reise som vekker eventyrlysten i mange av oss. Kanskje har det noe med de store avstandene å gjøre, menneskene man møter, tidssonene man passerer eller kulturene man får innblikk i. Men først og fremst er det en opplevelse man aldri glemmer. For mange er det den ultimate reisedrømmen, og en av de tingene man gjerne skulle gjort i løpet av livet.

Stillehavsøyene ligger på den andre siden av jordkloden, og det tar nesten like lang tid å fly dit enten man velger å reise østover eller vestover. Eller man kan velge å fortsette jorden rundt. Som oftest koster ikke dette så mye mer, men man får muligheten til å oppleve flere land og kulturer på reisen.

Den beste nyheten?

Man kan bruke 3 uker, eller 3 år. Man kan bruke lite penger, eller mye penger. Man kan være ung eller gammel. Man kan reise på egen hånd, eller i gruppe. En reise jorden rundt er ikke så uoppnåelig som mange kanskje tror.

Kombinasjonene er mange og prisene varierer med hvilken rute man velger og hvor mange stopp man vil ha. Våre reisekonsulenter har laget utallige jorden rundt-reiser, og skreddersyr reisen etter dine ønsker. Vi deg gode råd og tips til hvordan du kan gjennomføre drømmen innenfor ditt budsjett.

Står Taj Mahal på ønskelisten?

Står Taj Mahal på ønskelisten?

Våre reiseforslag jorden rundt

Ønsker du mer informasjon?

Jeg vil vite mer om Jorden rundt
Ja takk, jeg vil gjerne abonnere på Fijireiser Nyhetsbrev


Få nyhetsbrev fra paradis

Motta reiseinspirasjon og gode tilbud fra Fijireiser.

close-link