De eksklusive opplevelsene | Fijireiser.no

Be om pristilbud

Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg til en uforglemmelig og problemfri opplevelse! Vår styrke er personlig service og oppfølging.

 

Min Reiserute

Alle som bestiller reiser hos oss får tilgang til reiseruten sin via internett, både før og under reisen. Det eneste du trenger er å skrive etternavnet og referansenummeret som står på bekreftelsen du har mottatt.

 

Våre kataloger

Se våre nye kataloger med reiseforslag til paradisøyene i Stillehavet!

De eksklusive opplevelsene

Sammen med våre samarbeidspartnere i Australia, New Zealand og Fiji har vi utviklet en egen katalog som kun består av luksusprodukter.

Australiareiser og Fijireiser er Norges og Skandinavias ledende turoperatør og spesialist på reiser til Australia, New Zealand og Stillehavsøyene. Våre reisekonsulenter har reist mye i dette området og de deler gjerne sin kunnskap og erfaring med deg – enten det er ditt første besøk eller du har vært på reisemålet flere ganger før.

Vi ønsker å gjøre reisen din til noe helt spesielt! Katalogen du finner nederst på siden inneholder noen av de mest eksklusive og unike opplevelsene som finnes i Australia, New Zealand og Fiji.

Reisen til Australia, New Zealand og Fiji

Det er langt til Australia, New Zealand og Fiji og flyreisen er en viktig del av reisen. Vi har et godt og tett samarbeid med noen av verdens beste flyselskaper. Mange velger å reise på vanlig økonomiklasse men om du ønsker mer komfort er det mulig å reise på Premium Economy, Business Class eller First Class. Spør oss om råd og veiledning.

Reiseforslag

På side 2 og 3 har vi laget to flotte reiseforslag til Australia og New Zealand. Begge reiseforslagene kan utvides og forlenges. Priser varierer mye med sesong, så ta kontakt med våre reisekonsulenter for å få nøyaktig pris og tilgjengelighet i perioden du planlegger å reise. Ta også kontakt med oss hvis du har andre ønsker enn de som dekkes av reiseforslagene, vi skreddersyr reisen din nøyaktig slik du vil ha den.

Romantisk middag på Bora Bora. Foto: Adam Bruzzone

Romantisk middag på Bora Bora. Foto: Adam Bruzzone

Bla i luksuskatalogen

Ønsker du mer informasjon?

Jeg vil vite mer om Luksusreiser
Ja takk, jeg vil gjerne abonnere på Fijireiser Nyhetsbrev


Få nyhetsbrev fra paradis

Motta reiseinspirasjon og gode tilbud fra Fijireiser.

close-link