Reiser til Ny-Caledonia i Stillehavet ∣ Fijireiser.no

Be om pristilbud

Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg til en uforglemmelig og problemfri opplevelse! Vår styrke er personlig service og oppfølging.

 

Min Reiserute

Alle som bestiller reiser hos oss får tilgang til reiseruten sin via internett, både før og under reisen. Det eneste du trenger er å skrive etternavnet og referansenummeret som står på bekreftelsen du har mottatt.

 

Våre kataloger

Se våre nye kataloger med reiseforslag til paradisøyene i Stillehavet!

Bonjour og velkommen til Ny-Caledonia

Ny-Caledonia er et tropisk og fargerikt paradis, med verdens største lagune og verdens nest største barriererev. Lagunen fikk plass på UNESCOs verdensarvliste i 2008, og har de mest utrolige fargenyanser i blått, grønt og turkis.

Ny-Caledonia er et fransk oversjøisk territorium i Stillehavet. Her finner man en sjarmerende blanding av fransk og melanesisk: varm gjestfrihet, europeisk eleganse, gourmetmat og lange, fantastiske strender.

Flotte strender i Ny-Caledonia. Foto: Terres de lumiere / NCTPS

Flotte strender i Ny-Caledonia. Foto: Terres de lumiere / NCTPS

Se mer av Ny-Caledonia ved å klikke på filmen over.

Naturforholdene i Ny-Caledonia er fantastiske og øya Ile des Pins er kanskje den vakreste perlen av dem alle. Her får man alt man ønsker seg av en stillehavsøy – kritthvite sandstrender, krystallklart vann, palmer, deilige temperaturer og vennlige mennesker.

Ny-Caledonia er et perfekt sted for den som liker å være aktiv. Ta en tur med kajakk, klatre, seile, dra på hvalsafari eller slapp av på en øde strand. Det er naturligvis vanskelig å komme utenom dykking, og du finner flere flotte steder å utforske det varierte og spennende maritime miljøet. De beste strendene finner du på østkysten og på Ile des Pins.

Hvordan er været i Ny-Caledonia?

Ny-Caledonia har hovedsakelig et subtropisk klima, med høye snitt-temperaturer hele året igjennom. Den varme sesongen er fra september til mars, da middeltemperaturen ligger på mellom 25 og 27 grader, samtidig som det regner en del. Oktober er tiden på året det regner minst, og med gode temperaturer er dette en perfekt tid å dra.

Tabellen under viser gjennomsnittlig maksimums- og minimumstemperatur.
Vi gjør oppmerksom på at dette er gjennomsnittlige verdier og at været i Ny-Caledonia ofte kan variere.

Jan

Feb

Mar

Apr

Mai

Jun

Jul

Aug

Sep

Okt

Nov

Des

Temp max
Temp min
Regn (mm)

29
23
113

29
23
123

28
23
134

27
21
110

25
20
91

24
19
129

23
17
73

23
17
70

24
18
39

25
19
53

27
21
63

28
22
73

Hvor ligger Ny-Caledonia?

Våre reiseforslag til Ny-Caledonia

Få nyhetsbrev fra paradis

Motta reiseinspirasjon og gode tilbud fra Fijireiser.

close-link