Reiser til Ile Des Pins i Ny-Caledonia | Fijireiser.no

Be om pristilbud

Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg til en uforglemmelig og problemfri opplevelse! Vår styrke er personlig service og oppfølging.

 

Min Reiserute

Alle som bestiller reiser hos oss får tilgang til reiseruten sin via internett, både før og under reisen. Det eneste du trenger er å skrive etternavnet og referansenummeret som står på bekreftelsen du har mottatt.

 

Våre kataloger

Se våre nye kataloger med reiseforslag til paradisøyene i Stillehavet!

Île Des Pins

 

Île des Pins er en liten øy som ligger sør for selve hovedøya, ca. 60 km sørøst for hovedstaden Nouméa. Dette er et svært vakkert og eksotisk område av øyriket, kjent for sine vakre strender, spektakulære natur og varierte liv under havoverflaten.

Kuto, Oro, Upi og Kanumera er navn på fire av øyas eksepsjonelle bukter, som alle har kritthvite strender og det klareste vannet du kan tenke deg. Ta også en tur til øyas høyeste punkt på 262 meter, som gir deg en fantastisk utsikt over Ile Des Pins.

Krystallklart vann og fargerike fisker under vann på Ile Des Pins. Foto: Ethnotrack / NCTPS

Krystallklart vann og fargerike fisker under vann på Ile Des Pins. Foto: Ethnotrack / NCTPS

Korallkysten har store områder med urørt regnskog. Foto: Kirkland

På grunn av sin fine beliggenhet og sitt spennende og varierte maritime liv, trekker mange dykkere ned hit for å utforske havets skatter. Det er også en rekke andre aktivitetstilbud på øya. Uansett hva du velger å gjøre, eller ikke gjøre, så kommer du neppe til å bli skuffet etter et besøk på Ile Des Pins.

Hvor ligger Île Des Pins?

Île Des Pins

Anbefalte resorter på Île Des Pins

Få nyhetsbrev fra paradis

Motta reiseinspirasjon og gode tilbud fra Fijireiser.

close-link