Reiser til Loyalty Islands i Ny-Caledonia | Fijireiser.no

Be om pristilbud

Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg til en uforglemmelig og problemfri opplevelse! Vår styrke er personlig service og oppfølging.

 

Min Reiserute

Alle som bestiller reiser hos oss får tilgang til reiseruten sin via internett, både før og under reisen. Det eneste du trenger er å skrive etternavnet og referansenummeret som står på bekreftelsen du har mottatt.

 

Våre kataloger

Se våre nye kataloger med reiseforslag til paradisøyene i Stillehavet!

Loyalty Islands

 

Under en times flytur fra Nouméa ligger Loyalty Islands – de tre øyene Ouvea, Lifou og Mare samt flere mindre øyer. Disse koralløyene har en spesiell sjarm og er mer polynesiske enn resten av landet.

Her finner man flotte, hvite sandstrender og vann som innbyr til snorkling. Besøker man Ny-Caledonia må man nesten ta en tur hit, for selv om hovedøya har sin sjarm kan den ikke helt måles med naturen på disse øyene.

Ouvea i Loyalty Islands omtales som det nærmeste man kommer paradis. Foto: S. Bedaux / NCTPS

Ouvea i Loyalty Islands omtales som det nærmeste man kommer paradis. Foto: S. Bedaux / NCTPS

Se flere bilder fra paradisøyene Loyalty Islands i filmen over.

Snorkling i det krystallklare og varme vannet er en opplevelse, og livet under vann helt fantastisk. Koraller i mange farger og fasonger, store muslinger og et utall store og små fisker i alle regnbuens farger. Dette er et lite paradis på jord!

Hvor ligger Loyalty Islands?

Ouvea

Lifou

Mare

Anbefalte resorter på Loyalty Islands

Få nyhetsbrev fra paradis

Motta reiseinspirasjon og gode tilbud fra Fijireiser.

close-link