Reiser til Noumea i Ny-Caledonia | Fijireiser.no

Be om pristilbud

Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg til en uforglemmelig og problemfri opplevelse! Vår styrke er personlig service og oppfølging.

 

Min Reiserute

Alle som bestiller reiser hos oss får tilgang til reiseruten sin via internett, både før og under reisen. Det eneste du trenger er å skrive etternavnet og referansenummeret som står på bekreftelsen du har mottatt.

 

Våre kataloger

Se våre nye kataloger med reiseforslag til paradisøyene i Stillehavet!

Nouméa

 

Nouméa er hovedstaden i Ny-Caledonia og ligger vakkert plassert på sørvestkysten. Byen ble grunnlagt av franskmennene i 1854 og fikk navnet Port-de-France, som ble endret til Nouméa i 1866.

Nouméa har mange attraksjoner og mye å tilby der den strekker seg fra Anse Vata-bukten i sør til Koutiou og Yahoue i nord. Til Anse Vata kommer både turister og fastboende for å kose seg på stranden. Her finnes også mange hoteller, flotte restauranter og nattklubber.

Nouméa har et stort utvalg av franske delikatesser. Foto: Terres de lumiere / NCTPS

Nouméa har et stort utvalg av franske delikatesser. Foto: Terres de lumiere / NCTPS

Se bilder fra Nouméa i filmen over.

Det lokale markedet, som ligger ved Baie de la Moselle, har en levende og fargerik atmosfære fra tidlig morgen. Her omsettes det fersk fisk, grønnsaker og tropisk frukt side om side med et bredt utvalg av frodige og vakre blomster. Men du må tidlig opp skal du få dette med deg, for markedet åpner kl. 05:00 og stenger kl. 11:30 på formiddagen.

Hvor ligger Nouméa?

Nouméa

Anbefalte resorter i Nouméa

Få nyhetsbrev fra paradis

Motta reiseinspirasjon og gode tilbud fra Fijireiser.

close-link