Be om pristilbud

Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg til en uforglemmelig og problemfri opplevelse! Vår styrke er personlig service og oppfølging.

Min Reiserute

Alle som bestiller reiser hos oss får tilgang til reiseruten sin via internett, både før og under reisen. Det eneste du trenger er å skrive etternavnet og referansenummeret som står på bekreftelsen du har mottatt.

Våre kataloger

Se våre nye kataloger med reiseforslag til paradisøyene i Stillehavet!
Meny | Søk

Bonjour og velkommen til Ny Caledonia

Som et fransk oversjøisk departement, fremstår Ny Caledonia som et paradis med høy standard på det meste.

Ny Caledonia er Stillehavets største land etter Papua Ny Guinea, og hovedøya er omgitt av verdens nest største korallrev. Naturforholdene er fantastiske og Ile des Pins er kanskje den vakreste perlen av dem alle. Her får man alt man ønsker seg av en stillehavsøy – kritthvite sandstrender, krystallklart vann, palmer, deilige temperaturer og vennlige mennesker. Alt i alt er Ny Caledonia et spennende og fargerikt sted i Stillehavet.

som liker å være aktiv. Dykking er vanskelig å komme utenom, og du finner flere flotte steder å utforske det varierte og spennende maritime miljøet. Det er mange flotte strender å velge mellom, alle med kritthvit sand og krystall-klart vann. De beste strendene finner du på østkysten og på Ile des Pins.

Ny Caledonia har hovedsakelig et subtropisk klima, med høye snitt-temperaturer hele året igjennom. Den varme sesongen er fra september til mars, da middeltemperaturen ligger på mellom 25 og 27 grader, samtidig som det regner en del. Oktober er tiden på året det regner minst, og med gode temperaturer er dette en perfekt tid å dra. Tabellen under viser gjennomsnittlig maksimums- og minimumstemperatur:

Jan

Feb

Mar

Apr

Mai

Jun

Jul

Aug

Sep

Okt

Nov

Des

Temp max
Temp min
Regn (mm)

29
23
113

29
23
123

28
23
134

27
21
110

25
20
91

24
19
129

23
17
73

23
17
70

24
18
39

25
19
53

27
21
63

28
22
73

Jeg vil vite mer om Ny Kaledonia
Ja takk, jeg vil gjerne abonnere på Fijireiser Nyhetsbrev


Du kan også ringe oss på:

23 31 77 01

Reiseforslag

Lille Paris i Stillehavet

Dette reiseforslaget omfatter flere dagers opphold i både Nouméa, Ile des Pins og Loyalty Islands, og inneholder det de fleste førstegangsbesøkende til Ny Caledonia å oppleve.

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 46.900

Reiseforslag i Ny Caledonia

Som et fransk oversjøisk departement, fremstår Ny Caledonia som et paradis med høy standard på det meste. Ny Caledonia er Stillehavets største land etter Papua Ny Guinea, og hovedøya er omgitt av verdens nest største korallrev. Naturforholdene er fantastiske og Ile des Pins er kanskje den vakreste perlen av dem alle. Her får man alt […]