Be om pristilbud

Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg til en uforglemmelig og problemfri opplevelse! Vår styrke er personlig service og oppfølging.

 

Min Reiserute

Alle som bestiller reiser hos oss får tilgang til reiseruten sin via internett, både før og under reisen. Det eneste du trenger er å skrive etternavnet og referansenummeret som står på bekreftelsen du har mottatt.

 

Våre kataloger

Se våre nye kataloger med reiseforslag til paradisøyene i Stillehavet!

Om Fijireiser

Vi skal gjøre turen din til noe helt spesielt!

Fijireiser er en enhet i Australiareiser AS og er Norges eneste reisebyrå som spesialiserer seg på Stillehavsøyene. Vårt mål er å være Norges største og beste spesialist på reiser hit. Våre reisekonsulenter har reist mye i dette området, og vi ønsker å dele vår kunnskap og erfaring med deg – enten det er ditt første besøk eller du har vært der flere ganger før. Vi skal gjøre turen din til noe helt spesielt!

Vårt mål er å tilby produkter og opplevelser som passer alles ønsker og økonomi. Mange har klare budsjetter og ønsker at vi skal finne turer og overnattingssteder til en fornuftig pris, mens andre har ønsker om spesielle opplevelser selv om disse kanskje koster litt mer. På hjemmesidene våre viser vi et bredt utvalg av hoteller, utflukter, cruise m.m. i alle prisklasser.

Vår styrke er personlig service og oppfølging. Fijireiser samarbeider med alle de beste fly-selskapene som flyr til Stillehavet, og våre priser skal alltid være konkurransedyktige – både når det gjelder opplevelser og selve reisen. Som spesialbyrå til Stillehavet oppnår vi gode betingelser, og det er noe vi ønsker skal komme våre kunder til gode.

Fijireiser AS

Tollbugata 27, 2. etg.
0157 Oslo
Telefon: 23 31 77 01
E-post: post@fijireiser.no

Åpningstider

Man-Fre 08:30-16:30

Kontaktpersoner

Martin Dahl Jespersen

Martin Dahl Jespersen

Salgsdirektør

Tlf. 23 31 77 06

Endre Kaurin

Endre Kaurin

Utviklingsleder

Tlf. 23 31 77 11

Susanne Larsson

Susanne Larsson

Reisekonsulent

Tlf. 23 31 77 08

Kristin Helgerud

Kristin Helgerud

Reisekonsulent

Tlf. 23 31 77 15

Fijireiser

Få nyhetsbrev fra paradis

Motta reiseinspirasjon og gode tilbud fra Fijireiser.

close-link