Paradiset Fiji - en reise til Yasawasøyene på Fiji | Fijireiser.no

Be om pristilbud

Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg til en uforglemmelig og problemfri opplevelse! Vår styrke er personlig service og oppfølging.

 

Min Reiserute

Alle som bestiller reiser hos oss får tilgang til reiseruten sin via internett, både før og under reisen. Det eneste du trenger er å skrive etternavnet og referansenummeret som står på bekreftelsen du har mottatt.

 

Våre kataloger

Se våre nye kataloger med reiseforslag til paradisøyene i Stillehavet!

Paradiset Fiji

Tilbring ferien på øygruppen Yasawa på Fijis vestkyst. Nyt det fine været, de vakre sandstrendene og de vakre lagunene – et virkelig paradis.

Reisen starter i Oslo, men det er mulig å ha tilknyttning fra andre byer i Norge etter avtale. Fra London fly dere via Hong Kong til Nadi hvor dere blir hentet på flyplassen for en kort transfer til Hotel Novotel Fiji som ligger et par minutter unna flyplassen.

Hotel Novotel Fiji, som har 127 rom, er en 4 stjerners resort hvor man har klart å skape en fin balanse mellom det moderne og det tradisjonelle Fiji. Hotellet har en avslappende atmosfære med hyggelig personale. Her bor dere en natt i et Guest Room.

Dere tar ferje ut til øyene på Fiji. Foto: Chris McLennan

Nyt late dager på Viwa Island.

Neste morgen går dere ombord på transferbåten som tar dere til Viwa Island Resort. Båtturen til Viwa Island tar ca 2,5 timer. Viwa Island Resort er en boutique resort på en egen liten øy og hvor man kun tar imot voksne gjester. Resorten er designet for å smelte inn i de vakre omgivelsene og man kombinerer moderne komfort med tradisjonell Fijiansk inntrykk. Resorten består av 11 bures, alle plassert i vannkanten.

Øya omringes av et fargerikt korallrev så det er et fantastisk sted for dykking, fiske, snorkling og andre vannsporter. Strendene er hvite og vakre med et klart hav.

Etter fem netter i en Beachfront Deluxe på Viwa Island fortsetter dere med båt til Navutu Stars Resort. Navutu Stars Resort er en luksuriøs resort på øya Yaqeta med bare ni bures som alle ligger på stranden. Dette er en liten og intim resort. Her kan man virkelig nyte atmosfæren i vakre omgivelser. Resorten tar ikke imot barn under 12 år.

Dere tar båten tilbake til hovedøya etter seks netter i en Garden Bure på Navutu Stars Resort . Reisen tar ca 4 timer. Dere bor en natt på Hotel Novotel Fiji før dere starter hjemreisen til Oslo via Hong Kong og London.

Navutu Stars Resort.

Kart

Nadi

Viwa Island

Navutu Stars Resort

Reisefakta

Pris

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 36.900

Standard:

Turkode: 43728

Prisen inkluderer
  • Fly t/r Fiji med Cathay Pacific og Fiji Airways.
  • 1 natt i Guest Room på Novotel, Nadi.
  • 5 netter i Beachfront Deluxe på Viwa Island Resort, inkl. helpensjon.
  • 6 netter i Garden Bure på Navutu Stars Resort, inkl. helpensjon.
  • 1 natt i Guest Room på Novotel, Nadi.
  • All transfer på Fiji.

Reisen kan utvides.

Ønsker du mer informasjon?

Jeg vil vite mer om Paradiset Fiji
Ja takk, jeg vil gjerne abonnere på Fijireiser Nyhetsbrev


Flere reiseforslag til Fiji

Få nyhetsbrev fra paradis

Motta reiseinspirasjon og gode tilbud fra Fijireiser.

close-link