Alle våre reiser til Stillehavet ∣ Fijireiser.no

Be om pristilbud

Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg til en uforglemmelig og problemfri opplevelse! Vår styrke er personlig service og oppfølging.

 

Min Reiserute

Alle som bestiller reiser hos oss får tilgang til reiseruten sin via internett, både før og under reisen. Det eneste du trenger er å skrive etternavnet og referansenummeret som står på bekreftelsen du har mottatt.

 

Våre kataloger

Se våre nye kataloger med reiseforslag til paradisøyene i Stillehavet!

Våre reiser

Stillehavet er langt unna og et lite kjent reisemål for de fleste. Det spørsmålet vi oftest får er hva man skal se og hvor man bør dra når man tar den lange turen til andre siden av jordkloden.

Vi har derfor satt sammen konkrete reiseforslag som kan bidra til litt inspirasjon når du skal planlegge din reise til sydhavsparadiset. Enten du velger å legge ferien til et øyrike eller to, tar en reise jorden rundt, eller søker den ultimate bryllups- eller kjærlighetsferien, vil de mange øyene i Stillehavet by på uforglemmelige opplevelser.

Reiseforslag

Vi har satt sammen mange spennende reiseforslag til destinasjonene våre i Stillehavet. Vi skreddersyr alle reiser slik at du får en unik reiserute som oppfyller dine ønsker.

 

Bryllup og bryllupsreiser

Drømmer du om bryllup på en kritthvit strand? Eller kanskje dere ønsker å legge bryllupsreisen til en eller flere av paradisøyene i Stillehavet?

Cruise

Den beste og mange ganger den eneste måten å oppleve paradisøyene i Stillehavet, er på et cruise av kortere eller lengre varighet.

Les også:

 

Gruppereiser

Å reise i en gruppe med reiseleder er en flott måte å se verden på. Du får oppleve ting man ofte må være lokalkjent for å finne frem til. Dessuten treffer du mange hyggelige mennesker på en gruppereise, og det passer like godt for enslige som de som reiser sammen med noen.

Jorden rundt

«Å reise jorden rundt.» Smak litt på den lille setningen, den bringer garantert mange assosiasjoner. Det er noe mektig og eventyrlig ved det å reise mot fjerne himmelstrøk, helt til man har reist så langt at man er tilbake igjen der man startet.

Luksusreiser

Sammen med våre samarbeidspartnere i Australia, New Zealand og Fiji har vi utviklet en egen katalog som kun består av luksusprodukter.

Få nyhetsbrev fra paradis

Motta reiseinspirasjon og gode tilbud fra Fijireiser.

close-link