Reiser til Upolu på Samoa | Fijireiser.no

Be om pristilbud

Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg til en uforglemmelig og problemfri opplevelse! Vår styrke er personlig service og oppfølging.

 

Min Reiserute

Alle som bestiller reiser hos oss får tilgang til reiseruten sin via internett, både før og under reisen. Det eneste du trenger er å skrive etternavnet og referansenummeret som står på bekreftelsen du har mottatt.

 

Våre kataloger

Se våre nye kataloger med reiseforslag til paradisøyene i Stillehavet!

Upolu

 

Upolu er den største øya på Samoa og her ligger også hovedstaden Apia. Ca. 40 000 av Samoas 200 000 innbyggere bor i Apia, og byen er et fint startsted for å bli bedre kjent med landet.

Er du i Apia under en festival, kan du glede deg over mye tradisjonsrik mat som svin, kylling, sjømat og brødfrukt. Besøk også Maketi Fou (matmarkedet), der du kan smake søte og tropiske frukter. 10 minutters gange fra matmarkedet ligger et loppemarked, som er et fint sted å kjøpe suvenirer, som kava-boller, lava lavas (samoansk sarong), vesker, smykker og autentisk lokal musikk.

Det kanskje vakreste området på hele Samoa ligger på sørøst-spissen av Upolu. Aleipata-distriktet består av fire ubebodde øyer og har nydelige turkise korallrev i skjønn harmoni med noen flotte sandstrender. Dette er Stillehavet på sitt beste, og et område av Samoa du bør besøke.

Koralkysten har store områder med urørt regnskog. Foto: Kirkland

På Samoa kan du oppleve tradisjonell polynesisk kultur. Foto: Kirkland

Hvor ligger Upolu?

Upolu

Anbefalte resorter på Upolu

Få nyhetsbrev fra paradis

Motta reiseinspirasjon og gode tilbud fra Fijireiser.

close-link