Be om pristilbud

Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg til en uforglemmelig og problemfri opplevelse! Vår styrke er personlig service og oppfølging.

 

Min Reiserute

Alle som bestiller reiser hos oss får tilgang til reiseruten sin via internett, både før og under reisen. Det eneste du trenger er å skrive etternavnet og referansenummeret som står på bekreftelsen du har mottatt.

 

Våre kataloger

Se våre nye kataloger med reiseforslag til paradisøyene i Stillehavet!

Ia Oreana og velkommen til Tahiti

Tahiti er for mange den ultimate drømmedestinasjonen, med turkisblå laguner, overwater-bungalows, vakre korallrev, kritthvite strender og en eksotisk lokalbefolkning.

Hit reiser forelskede par og bryllupsreisende fra hele verden for å nyte sine romantiske hvetebrødsdager på de kritthvite og innbydende strendene. Har du lyst til å kombinere luksus med naturen og klimaet i Stillehavet, er Tahiti et sikkert valg.

Tahiti er den vanligste betegnelsen på det enorme havområdet som utgjør Fransk Polynesia, og består av 118 øyer spredt over fem store øygrupper. Mange av øyene har høye og spisse vulkanske fjelltopper, mens andre så vidt stikker opp fra havoverflaten.

Klikk på videoen under for å se hva du kan oppleve på Tahiti.

Hvem passer Tahiti for?

Tahiti er den ultimate destinasjonen for bryllup og bryllupsreiser, en romantisk ferie eller markering av et jubileum eller en rund dag. Det er også en utmerket destinasjon for cruise, som er den enkleste måten å oppleve flere av øyene på en og samme reise.

Mange har en drøm om å komme til Tahiti i løpet av livet. Foto: Tim McKenna

Mange har en drøm om å komme til Tahiti i løpet av livet. Foto: Tim McKenna

De tre mest populære øygruppene er:

De to andre øygruppene, Australøyene og Gambierøyene, er mer avsidesliggende og får betydelig mindre besøk.

Tradisjonell dans, sang, kunst- og håndverkstradisjoner og folk som går på glødende kull, er bare noe av det du kan oppleve på Tahiti. Her finner du naturforhold som få andre steder i verden kan fremvise – vakre strender, laguner og tropisk regnskog kombinert med vulkanske fjell og et yrende liv under vann.

Men mest av alt er Tahiti selve sydhavsdrømmen, med laguner, late dager og deilig sol. Folkene her har all verdens tid, og stress er et så å si ukjent begrep. På grunn av dette kan man virkelig si at Tahiti lever opp til myten om et tropisk paradis.

Hvordan er været på Tahiti?

Klima på Tahiti

Klimaet på Tahiti er tropisk med to markante sesonger, og det er mest populært å besøke landet i den tørre perioden av året mellom mai og oktober. Da er det mindre nedbør, lav luftfuktighet og temperaturene er milde og behagelige. Det er likevel ingenting i veien for å legge reisen hit i lavsesong. Sjansen for regn er større, men regnet kommer ofte i form av en ettermiddagsskur eller en regnskur på natten. Med klimaendringer over hele verden har det blitt vanskeligere å definere sesonger, og månedene som defineres som regntid kan nå ha lengre perioder med pent vær.

Når er det best å reise til Tahiti?

Tahiti er en helårsdestinasjon, og selv om landet har ulike sesonger er det flere ting man bør ta med i betraktningen før man bestiller. Prisene på overnatting varierer med sesong, der høysesongen fra mai til oktober er den dyreste. Utenfor høysesong er det færre besøkende, noe som igjen betyr mindre mennesker på resorter og strender. Snakk med oss hvis du er i tvil om når du ønsker å besøke Tahiti.

Tabellen under viser gjennomsnittlig maksimums- og minimumstemperatur.
Vi gjør oppmerksom på at dette er gjennomsnittlige verdier og at været på Tahiti ofte kan variere.

Jan

Feb

Mar

Apr

Mai

Jun

Jul

Aug

Sep

Okt

Nov

Des

Temp max
Temp min
Regn (mm)

30
23
315

30
23
233

31
23
195

30
23
142

30
22
92

29
21
60

28
21
60

28
20
48

28
21
46

29
22
91

29
22
162

30
23
317

Hvor ligger Tahiti og Fransk Polynesia?

Våre reiseforslag til Tahiti

Luksuriøse Tahiti

Bora Bora, Moorea og Tahiti - 14 dager

Nå har du mulighet til å oppfylle den ultimate Stillehavsdrømmen. Bo på noen av de mest luksuriøse resortene på øyene Tahiti Nui og Moorea og i bungalow på påler i den turkisblå lagunen på Bora Bora.

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 62.900

Eventyrlige Tahiti

I dette reiseforslaget har vi kombinert hovedøyen Tahiti Nui med øyene Rangiroa, Tikehau og Bora Bora – hvor du kommer tett på naturen og bor på idylliske resorter.

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 45.900

Klassiske Tahiti

Et prisgunstig reiseforslag som inneholder øyene Tahiti Nui, Moorea og Bora Bora – en reise både for de som reiser for første gang og for de som har vært der før.

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 47.900

Eksklusive Tahiti

I dette reiseforslaget har vi inkludert noen av de beste resortene på Tahiti, Moorea og Bora Bora, og dermed ekstra komfort i idylliske omgivelser.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 60.200

Tahitis øyer

Et reiseforslag som i tillegg til Bora Bora og Moorea også inkluderer idylliske Tikehau, regnet som den aller vakreste atollen i hele Polynesia.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 43.100

Tahiti i et nøtteskall

Dette reiseforslaget består av opphold på øyene Tahiti, Bora Bora og Moorea, og omfatter det mange som reiser til Fransk Polynesia for første gang ønsker å oppleve.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 32.800

Få nyhetsbrev fra paradis

Motta reiseinspirasjon og gode tilbud fra Fijireiser.

close-link