Be om pristilbud

Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg til en uforglemmelig og problemfri opplevelse! Vår styrke er personlig service og oppfølging.

Min Reiserute

Alle som bestiller reiser hos oss får tilgang til reiseruten sin via internett, både før og under reisen. Det eneste du trenger er å skrive etternavnet og referansenummeret som står på bekreftelsen du har mottatt.

Våre kataloger

Se våre nye kataloger med reiseforslag til paradisøyene i Stillehavet!
Meny | Søk

Ia Oreana og velkommen til Tahiti

Tahiti er den kjente betegnelsen på det enorme havområdet som utgjør Fransk Polynesia, og konkurrerer med Fiji om å være det mest populære reisemålet i Stillehavet.

Hit reiser forelskede par og bryllupsreisende fra hele verden for å nyte sine romantiske hvetebrødsdager på de kritthvite, innbydende strendene. Har du lyst til å kombinere luksus med naturen og klimaet i Stillehavet, er nok Tahiti et sikkert valg.

Fransk Polynesia ligger sør for ekvator og består av fem øygrupper. Hovedøya Tahiti er kalt Stillehavets navle, men den polynesiske kulturen er nok mer tilstede på Morea, Bora Bora eller Huahine. Det var på en av øyene i Fransk Polynesia at Thor Heyerdahl landet etter ferden med Kon Tiki fra Peru. Tahiti har et variert og unikt miljø med fisker, koraller og ulike bløtdyr under havets overflate. De mange vakre lagunene tilbyr fantastiske forhold for dykking og gir en glimrende anledning til å utforske dette spennende mangfoldet.

Tradisjonell dans, sang, kunst- og håndverkstradisjoner og folk som går på glødende kull, er bare noe av det du kan oppleve i Fransk Polynesia. Her finner du naturforhold som få andre steder i verden kan fremvise – vakre strender, laguner og tropisk regnskog med vulkanske fjell og et yrende liv under vann. Men mest av alt er Fransk Polynesia selve sydhavsdrømmen, med laguner, late dager og deilig sol. Folkene her har all verdens tid. Stress er så å si ukjent, eller i verste fall selvforskyldt. Fransk Polynesia lever opp til den gamle europeiske myten om et tropisk paradis.

Klimaet på er tropisk med to markante sesonger, og for oss nordboere er nok den beste tiden å besøke landet i den tørre perioden av året mellom mai og oktober. Da er det lite nedbør, lav luftfuktighet og temperaturene er milde og behagelige. Tabellen under viser gjennomsnittlig maksimums- og minimumstemperatur:

Jan

Feb

Mar

Apr

Mai

Jun

Jul

Aug

Sep

Okt

Nov

Des

Temp max
Temp min
Regn (mm)

30
23
315

30
23
233

31
23
195

30
23
142

30
22
92

29
21
60

28
21
60

28
20
48

28
21
46

29
22
91

29
22
162

30
23
317

 

Jeg vil vite mer om Tahiti
Ja takk, jeg vil gjerne abonnere på Fijireiser Nyhetsbrev


Du kan også ringe oss på:

23 31 77 01

Reiseforslag på Tahiti

Luksuriøse Tahiti

Bora Bora, Moorea og Tahiti - 14 dager

Nå har du mulighet til å oppfylle den ultimate Stillehavsdrømmen. Bo på noen av de mest luksuriøse resortene på øyene Tahiti Nui og Moorea og i bungalow på påler i den turkisblå lagunen på Bora Bora.

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 62.900

Eventyrlige Tahiti

I dette reiseforslaget har vi kombinert hovedøyen Tahiti Nui med øyene Rangiroa, Tikehau og Bora Bora – hvor du kommer tett på naturen og bor på idylliske resorter.

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 45.900

Klassiske Tahiti

Et prisgunstig reiseforslag som inneholder øyene Tahiti Nui, Moorea og Bora Bora – en reise både for de som reiser for første gang og for de som har vært der før.

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 47.900

Eksklusive Tahiti

I dette reiseforslaget har vi inkludert noen av de beste resortene på Tahiti, Moorea og Bora Bora, og dermed ekstra komfort i idylliske omgivelser.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 60.200

Tahitis øyer

Et reiseforslag som i tillegg til Bora Bora og Moorea også inkluderer idylliske Tikehau, regnet som den aller vakreste atollen i hele Polynesia.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 43.100

Tahiti i et nøtteskall

Dette reiseforslaget består av opphold på øyene Tahiti, Bora Bora og Moorea, og omfatter det mange som reiser til Fransk Polynesia for første gang ønsker å oppleve.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 32.800