Reiser til Bora Bora i Fransk Polynesia ∣ Fijireiser.no

Be om pristilbud

Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg til en uforglemmelig og problemfri opplevelse! Vår styrke er personlig service og oppfølging.

 

Min Reiserute

Alle som bestiller reiser hos oss får tilgang til reiseruten sin via internett, både før og under reisen. Det eneste du trenger er å skrive etternavnet og referansenummeret som står på bekreftelsen du har mottatt.

 

Våre kataloger

Se våre nye kataloger med reiseforslag til paradisøyene i Stillehavet!

Romantiske Bora Bora

 

Bora Bora er sannsynligvis den vakreste og mest romantiske øya i verden. Dette er selve drømmen om sydhavsparadiset, med grønne palmer, kritthvite strender og krystallklart turkist vann.

Kombinasjonen av det dramatiske landskapet med Mount Otemanu som stikker høyt opp mot skyene, de ufattelig vakre fargene i den store lagunen, og et opphold i en overwater bungalow – gjør at Bora Bora scorer 10 av 10 mulige på den romantiske skalaen.

Bora Bora tilhører øygruppen Selskapsøyene, og har en natur som tar pusten fra deg. Ikke rart at mange kaller øya «Polynesias perle». Den store lagunen er hovedattraksjonen og her kan du delta i aktiviteter som snorkling, dykking, båter med glasssbunn og mating av (helt ufarlige) haier.

Koralkysten har store områder med urørt regnskog. Foto: Kirkland

La romantikken blomstre på Bora Bora.

Filmen under viser Bora Boras skjønnhet fra en drone:

Det er ingen tvil om at du befinner deg i tropene. Palmetak i restaurantene, sand på gulvet, lokal gourmetmat av fersk fisk, hummer og skalldyr, og romantisk belysning sørger for noe av stemningen. Beregn minimum tre dager på å oppdage øya, som ikke er større enn at du sykler rundt på 2-3 timer. På Bora Bora kan du bo på bungalower som står på påler ute i lagunen, få blomsterbestrødde senger om kvelden, og frokost servert fra innfødte i utriggerkanoer om morgenen.

Et besøk på Bora Bora er en uforglemmlig ”once in a lifetime” – opplevelse, og vi kan nesten garantere at du for alltid kommer til å drømme deg tilbake.

Hvor ligger Bora Bora?

Bora Bora

Anbefalte resorter på Bora Bora

Få nyhetsbrev fra paradis

Motta reiseinspirasjon og gode tilbud fra Fijireiser.

close-link