Be om pristilbud

Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg til en uforglemmelig og problemfri opplevelse! Vår styrke er personlig service og oppfølging.

Min Reiserute

Alle som bestiller reiser hos oss får tilgang til reiseruten sin via internett, både før og under reisen. Det eneste du trenger er å skrive etternavnet og referansenummeret som står på bekreftelsen du har mottatt.

Våre kataloger

Se våre nye kataloger med reiseforslag til paradisøyene i Stillehavet!
Meny | Søk

Romantiske Bora Bora

Bora Bora er sannsynligvis den vakreste og mest romantiske øya i verden. Dette er selve drømmen om sydhavsparadiset, med grønne palmer, kritthvite strender og krystallklart turkist vann.

Kombinasjonen av det dramatiske landskapet med Mount Otemanu som stikker høyt opp mot skyene, de ufattelig vakre fargene i den store lagunen, og et opphold i en overwater bungalow – gjør at Bora Bora scorer 10 av 10 mulige på den romantiske skalaen.

Bora Bora tilhører øygruppen Selskapsøyene, og har en natur som tar pusten fra deg. Ikke rart at mange kaller øya «Polynesias perle». Den store lagunen er hovedattraksjonen og her kan du delta i aktiviteter som snorkling, dykking, båter med glasssbunn og mating av (helt ufarlige) haier.

Det er ingen tvil om at du befinner deg i tropene. Palmetak i restaurantene, sand på gulvet, lokal gourmetmat av fersk fisk, hummer og skalldyr, og romantisk belysning sørger for noe av stemningen. Beregn minimum tre dager på å oppdage øya, som ikke er større enn at du sykler rundt på 2-3 timer. På Bora Bora kan du bo på bungalower som står på påler ute i lagunen, få blomsterbestrødde senger om kvelden, og frokost servert fra innfødte i utriggerkanoer om morgenen.

Et besøk på Bora Bora er en uforglemmlig ”once in a lifetime” – opplevelse, og vi kan nesten garantere at du for alltid kommer til å drømme deg tilbake.

Disse bildene tatt med drone viser Bora Boras skjønnhet:

Jeg vil vite mer om Bora Bora
Ja takk, jeg vil gjerne abonnere på Fijireiser Nyhetsbrev


Du kan også ringe oss på:

23 31 77 01

Anbefalte resorter på Bora Bora

Pension Alice et Raphael

Pensjonatet ligger på Motu Ome, en lang motu bare noen minutter fra flyplassen, og består av 2 bungalower. Fra stranden har man utsikt til hovedøyen Bora bora og til Otemanu fjellet over lagunen, og ved havet går stranden langs hele motuen – perfekt for en gåtur!

Conrad Bora Bora Nui Resort & Spa

Et flott resort i en idyllisk bukt mellom krystallklart vann og blå himmel, med hvite strender og med en åsside av lavastein som eksotisk bakgrunn. Uansett om man velger en bungalow i hagen, i åssiden eller på påler ute i vannet er man sikret en enestående opplevelse på Conrad Bora Bora Nui Resort & Spa.

Sofitel Bora Bora Marara Beach & Private Island

Et flott resort like ved stranden i idylliske Matira Bay. Sofitel Bora Bora Marara Beach Resort & Private Island gjennomgikk nylig en omfattende renovasjon og fremstår mer eller mindre som et helt nytt resort. Resortet består av hele 95 bungalower, hvor hoveddelen av resortet er bygget som en tradisjonell polynesisk landsby men hvor noen bungalower er plassert på en egen liten øy (motu) på korallrevet.

Hotel Maitai Polynesia

Det eneste "mellomklasse" resortet på Bora Bora som gir god valuta for pengene. Resortet ligger helt sør på Bora Bora med en fantastisk utsikt, og har både vanlige rom og bungalower.

The St. Regis Bora Bora Resort

Med tidløse, gamle tahitianske tradisjoner og utsøkt mat, tilbyr St Regis Resort de mange gledene som finnes i et paradis, og er det ultimate stedet når man vil rømme litt fra hverdagen for litt romanse og tid for seg selv. Slapp av med en Signature St. Regis Polynesian Massage, et privat cruise inn i solnedgangen med champagne, eller middag med levende lys ved stedets private lagoonarium.

Four Seasons Bora Bora

Et av de aller flotteste resortene på Bora Bora hvor alle bungalowene står på påler ute i den turkisblåe lagunen, i tillegg til noen store villaer med eget basseng ved den private strandkanten. For å fremheve følelsen av Polynesia er det flott unik kunst, private bassenger, dype badekar og dører som kan åpnes på vidt gap til panoramisk utsikt utover lagunen.