Be om pristilbud

Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg til en uforglemmelig og problemfri opplevelse! Vår styrke er personlig service og oppfølging.

Min Reiserute

Alle som bestiller reiser hos oss får tilgang til reiseruten sin via internett, både før og under reisen. Det eneste du trenger er å skrive etternavnet og referansenummeret som står på bekreftelsen du har mottatt.

Våre kataloger

Se våre nye kataloger med reiseforslag til paradisøyene i Stillehavet!
Meny | Søk

Magiske Moorea

En halvtimes båttur fra Papeete ligger Moorea, som mange hevder er det vakreste stedet på jorden. Moorea er virkelig en fantastisk øy, med høye fjell, frodige ananasåkre, herlige strender og små landsbyer.

Sammenlignet med Tahiti er Moorea nærmest uberørt, for selv om øyene ligger innenfor synsvidde av hverandre er det store forskjeller. Tahiti er pulserende og livlig med nesten 15 ganger så mange innbyggere, og en mye større turisttrafikk. På Moorea er livet rolig og bedagelig, og et sted hvor du virkelig kan nyte livet.

Her kan du rusle barbent på hvite sandstrender og nyte synet av krystallklare laguner og steile, vulkanske topper. Mellom toppene ligger frodige og fargerike daler, et resultat av det tropiske klimaet og rik, vulkansk jord. Et av stedene man må besøk er Cooks Bay, et av Polynesias naturundere med en fjordlignende bukt omkranset av høye, grønnkledde fjell. Et annet must på Moorea er Tiki Village, som er en liten landsby med innfødte som underholder og viser frem lokal kultur og håndverk. Dansegruppen reiser rundt hele verden og fremfører fyrige og sensuelle danser.

Jeg vil vite mer om Moorea
Ja takk, jeg vil gjerne abonnere på Fijireiser Nyhetsbrev


Du kan også ringe oss på:

23 31 77 01

Anbefalte resorter på Moorea

Hilton Moorea Lagoon Resort

Et avslappende paradis i nærmest perfekte omgivelser. Midt mellom de historiske buktene Cook's Bay og Opunohu Bay ligger dette flotte resortet langs en kritthvit strand. Resortet omfavnes av en stor krystallklar lagune, har kun bungalower og er så heldig å ha et bakteppe av fløyelsgrønne fjell.

Kaveka Hotel, Moorea

Kaveka er et koselig, lite familiehotell av enkel standard i hjertet av Cooks Bay, Moorea. Hotellet har en rolig beliggenhet kun 20 minutter fra flyplassen, med utsikt til vakre fjell og rett på en liten strand. Bungalowene er romslige og godt vedlikeholdt, med en king-size seng, tv, kjøleskap, safe og aircondition. 

Manava Beach Resort & Spa – Moorea

Manava Beach Resort & Spa - Moorea er erfekt plassert langs en lang hvit sandstrand og kort avstand til flyplass og havnen. Dette er et innbydende og romantisk resort som sikrer gjestene minner for livet. Dette tradisjonelle hotellet i polynesisk stil tilbyr suiter og bungalower som ligger vakkert til i en stor, grunn lagune, med fjellsider med vakre planter og fossefall som et flott bakteppe. 

Sofitel Moorea Ia Ora Beach Resort

Et flott resort i utrolige omgivelser. Sofitel Moorea Ia Ora Beach Resort ligger ved en flott azurblå lagune og har utsikt til Tahiti i det fjerne. Resortet har kanskje den aller vakreste hvite stranden på Moorea, og har en rekke bungalower spredt i hagen, langs stranden eller ute i lagunen.

Intercontinental Resort & Spa Moorea

Et resort som ligger litt utenfor allfarvei, men som likevel er et av de aller mest populære på Moorea. Intercontinental Resort & Spa er det beste all-round resortet og har det største aktivitetstilbudet på Moorea. Et velorganisert program for barn gjør at det kanskje er det aller mest familievennlige resortet i hele Fransk Polynesia.

Hotel Les Tipaniers

Midt i en grønn hage med stranden rett nedenfor ligger dette «bungalow-style» hotellet.