Reiser til Moorea i Fransk Polynesia ∣ Fijireiser.no

Be om pristilbud

Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg til en uforglemmelig og problemfri opplevelse! Vår styrke er personlig service og oppfølging.

 

Min Reiserute

Alle som bestiller reiser hos oss får tilgang til reiseruten sin via internett, både før og under reisen. Det eneste du trenger er å skrive etternavnet og referansenummeret som står på bekreftelsen du har mottatt.

 

Våre kataloger

Se våre nye kataloger med reiseforslag til paradisøyene i Stillehavet!

Magiske Moorea

 

En halvtimes båttur fra Papeete ligger Moorea, som mange hevder er det vakreste stedet på jorden. Moorea er virkelig en fantastisk øy, med høye fjell, frodige ananasåkre, herlige strender og små landsbyer.

Sammenlignet med Tahiti er Moorea nærmest uberørt, for selv om øyene ligger innenfor synsvidde av hverandre er det store forskjeller. Tahiti er pulserende og livlig med nesten 15 ganger så mange innbyggere, og en mye større turisttrafikk. På Moorea er livet rolig og bedagelig, og et sted hvor du virkelig kan nyte livet.

Bo i en overwater-bungalow på Moorea.

Bo i en overwater-bungalow på Moorea.

Utforsk Moorea på en firhjuling/ATV.

Utforsk Moorea på en firhjuling/ATV.

Her kan du rusle barbent på hvite sandstrender og nyte synet av krystallklare laguner og steile, vulkanske topper. Mellom toppene ligger frodige og fargerike daler, et resultat av det tropiske klimaet og rik, vulkansk jord. Et av stedene man må besøk er Cooks Bay, et av Polynesias naturundere med en fjordlignende bukt omkranset av høye, grønnkledde fjell. Et annet must på Moorea er Tiki Village, som er en liten landsby med innfødte som underholder og viser frem lokal kultur og håndverk. Dansegruppen reiser rundt hele verden og fremfører fyrige og sensuelle danser.

Hvor ligger Moorea?

Moorea

Anbefalte resorter på Moorea

Få nyhetsbrev fra paradis

Motta reiseinspirasjon og gode tilbud fra Fijireiser.

close-link