Reiser til Papeete og Tahiti Nui i Fransk Polynesia ∣ Fijireiser.no

Be om pristilbud

Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg til en uforglemmelig og problemfri opplevelse! Vår styrke er personlig service og oppfølging.

 

Min Reiserute

Alle som bestiller reiser hos oss får tilgang til reiseruten sin via internett, både før og under reisen. Det eneste du trenger er å skrive etternavnet og referansenummeret som står på bekreftelsen du har mottatt.

 

Våre kataloger

Se våre nye kataloger med reiseforslag til paradisøyene i Stillehavet!

Papeete og Tahiti Nui

 

Tahiti er hovedøya i Fransk Polynesia og her ligger også hovedstaden Papeete. Dette er landets politiske og økonomiske sentrum, og byen strekker seg langs hele den vakre havnen og opp i fjellsiden både nord- og vestover.

Tahiti er eldorado for alle former for aktiviteter til lands og til vanns. Både golf, tennis, dykking, snorkling, sportsfiske og båtturer er blant de mange aktivitetene du kan være med på.

Tahiti består av en stor sirkelformet øy kalt Tahiti Nui og en mindre sirkelformet øy kalt Tahiti Iti, som henger sammen gjennom en liten landtunge ved navn Taravao. Fjellene på øyene er vakre og grønnkledde og innbyr til flotte fot- og fjellturer i spektakulære omgivelser. En tur gjennom dette landskapet gir innblikk i dype elvedaler, høye tinder og kraftfulle fossefall.

Tahiti Nui. Foto: Tim McKenna

Tahiti Nui. Foto: Tim McKenna

Papeete. Foto: Lam Nguyen

Markedet i Papeete.

Hovedstaden Papeete har i tillegg til resorter, restauranter, spa og uteliv et flott marked hvor man kan handle frukt og grønnsaker, samt andre varer som dansekostymer, vevde hatter, vesker og flotte halssmykker av skjell.

Landets eneste internasjonale flyplass ligger også i Papeete, og Tahiti Nui er derfor første og siste stopp på alle reiseruter rundt om i øyriket.

Hvor ligger Papeete og Tahiti Nui?

Tahiti Nui

Papeete

Anbefalte resorter i Papeete og Tahiti Nui

Få nyhetsbrev fra paradis

Motta reiseinspirasjon og gode tilbud fra Fijireiser.

close-link