Be om pristilbud

Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg til en uforglemmelig og problemfri opplevelse! Vår styrke er personlig service og oppfølging.

Min Reiserute

Alle som bestiller reiser hos oss får tilgang til reiseruten sin via internett, både før og under reisen. Det eneste du trenger er å skrive etternavnet og referansenummeret som står på bekreftelsen du har mottatt.

Våre kataloger

Se våre nye kataloger med reiseforslag til paradisøyene i Stillehavet!
Meny | Søk

Tahiti Nui og Papeete

Tahiti er hovedøya i Fransk Polynesia og her ligger også hovedstaden Papeete. Dette er landets politiske og økonomiske sentrum, og byen strekker seg langs hele den vakre havnen og opp i fjellsiden både nord- og vestover.

Tahiti er eldorado for alle former for aktiviteter til lands og til vanns. Både golf, tennis, dykking, snorkling, sportsfiske og båtturer er blant de mange aktivitetene du kan være med på.

Tahiti består av en stor sirkelformet øy kalt Tahiti Nui og en mindre sirkelformet øy kalt Tahiti Iti, som henger sammen gjennom en liten landtunge ved navn Taravao. Fjellene på øyene er vakre og grønnkledde og innbyr til flotte fot- og fjellturer i spektakulære omgivelser. En tur gjennom dette landskapet gir innblikk i dype elvedaler, høye tinder og kraftfulle fossefall.

Hovedstaden Papeete har i tillegg til resorter, restauranter, spa og uteliv et flott marked hvor man kan handle frukt og grønnsaker, samt andre varer som dansekostymer, vevde hatter, vesker og flotte halssmykker av skjell.

Landets eneste internasjonale flyplass ligger også i Papeete, og Tahiti Nui er derfor første og siste stopp på alle reiseruter rundt om i øyriket.

Jeg vil vite mer om Tahiti Nui
Ja takk, jeg vil gjerne abonnere på Fijireiser Nyhetsbrev


Du kan også ringe oss på:

23 31 77 01

Anbefalte resorter på Tahiti Nui og Papeete

Radisson Plaza Resort Tahiti

Et moderne hotell med utrolig utsikt over Stillehavet, bare 15 minutter fra Papeete. Radisson Plaza Resort er plassert i idylliske omgivelser ikke langt fra Tahitis beste shoppingområde og er et senter for vannsport. Den varme atmosfæren og vennlige servicen har gjort dette til et populært resort.

Manava Suite Resort

Manava Suite Resort Tahiti ligger på den nordvestre delen av øya, i området Punaauia, som er kun 5 minutter fra Faa’a International Airport og ti minutter fra sentrum av Papeete. Resortet har 121 rom med alt fra Superior rom til Duplex suiter og leiligheter og er et ideelt sted for både forretningsreisende og ferierende.

Le Meridien Tahiti

Lokalisert langs stranden i den pittoreske Punaauia regionen, av mange regnet som det vakreste stedet på Tahiti. Le Meridien Tahiti er perfekt plassert i dette idylliske landskapet og tilbyr noe av det beste på Tahiti i elegante omgivelser.

Intercontinental Tahiti Resort

Dette er et av de beste hotellene på Tahiti, med en perfekt plassering i en tropisk hage med en kritthvit strand like bortenfor. Intercontinental Tahiti Resort ligger ved Tataa Point på nordvestsiden av øya med en fantastisk utsikt til naboøya Moorea. Det er bare et par kilometer til flyplassen og litt lengre inn til hovedstaden Papeete.

Hotel Tiare Tahiti

Et relativt nytt hotell ved stranden i sentrum av hovedstaden Papeete. Kort gangavstand til det meste: shopping, restauranter og sightseeing.