Reiser til Espiritu Santo på Vanuatu ∣ Fijireiser.no

Be om pristilbud

Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg til en uforglemmelig og problemfri opplevelse! Vår styrke er personlig service og oppfølging.

 

Min Reiserute

Alle som bestiller reiser hos oss får tilgang til reiseruten sin via internett, både før og under reisen. Det eneste du trenger er å skrive etternavnet og referansenummeret som står på bekreftelsen du har mottatt.

 

Våre kataloger

Se våre nye kataloger med reiseforslag til paradisøyene i Stillehavet!

Espiritu Santo

Espiritu Santo er den største øya på Vanuatu, og ligger litt lengre nord enn hovedstaden Port Vila, noe som gjør at det er litt varmere her. Her ligger Mount Tabwemasana, som med sine 1879 meter over havet er landets høyeste fjell, og også et av de høyeste i Stillehavet.

Øya er kjent for sine gode forhold for dykking, med et krystallklart vann og et rikt og variert liv i havet. Snorkling er også en populær aktivitet, om man ikke heller vil ta en vandretur inn i den frodige regnskogen på øyas indre. Vi anbefaler at man blir med til en landsby for å se hvordan de innfødte levde, og til en viss grad fremdeles lever, på tradisjonelt vis.

Champagne Beach på Espiritu Santo. Foto: Bruno Kataoka

Champagne Beach på Espiritu Santo. Foto: Bruno Kataoka

Dans, sang og musikk står sentralt i kulturen på Vanuatu. Foto: David Kirkland

Dans, sang og musikk står sentralt i kulturen på Vanuatu. Foto: David Kirkland

Espiritu Santo var en stor militærbase under 2. verdenskrig. Her ligger bl.a. Million Dollar Point, hvor amerikanerne dumpet tonnevis med utstyr etter at krigen var over, og her finner man alt fra bulldosere til lastebiler. Et eldorado for dykking og snorkling! Populært er også legendariske «SS President Coolidge», av mange regnet som det beste skipsvraket å dykke på i verden. Skipet var opprinnelige et cruiseskip som ble omgjort for å frakte soldater og mannskap under krigen.

Hvor ligger Espiritu Santo?

Espiritu Santo

Anbefalte resorter på Espiritu Santo

Få nyhetsbrev fra paradis

Motta reiseinspirasjon og gode tilbud fra Fijireiser.

close-link