Reiser til Port Vila på Vanuatu ∣ Fijireiser.no

Be om pristilbud

Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg til en uforglemmelig og problemfri opplevelse! Vår styrke er personlig service og oppfølging.

 

Min Reiserute

Alle som bestiller reiser hos oss får tilgang til reiseruten sin via internett, både før og under reisen. Det eneste du trenger er å skrive etternavnet og referansenummeret som står på bekreftelsen du har mottatt.

 

Våre kataloger

Se våre nye kataloger med reiseforslag til paradisøyene i Stillehavet!

Port Vila

 

Port Vila er Vanuatus hovedstad og ligger på øya Efaté, strategisk plassert midt blant landets mange øyer. Her ligger Vanuatus to internasjonale flyplasser og byen er derfor et fint utgangspunkt for å utforske de andre øyene i Vanuatu.

Port Vila er en ren og pen by med en av verdens aller vakreste naturlige havner, og du kan faktisk stå på land i byen og se tropiske fisker og koraller i sjøen nedenfor.

Pele Island like utenfor Efate. Foto Rocket Guide Vanuatu.

Pele Island like utenfor Efaté. Foto Rocket Guide Vanuatu.

Port Vila går for å være en av gourmethovedstedene i Stillehavet.

Byen har også raskt blitt kjent som en av gourmethovedstedene i Stillehavet, der miksen av kulturer i landet gjør at man finner mat fra mange deler av verden. Utelivet i Port Vila har også blomstret opp, med en morsom og avslappet atmosfære som passer for alle aldre. Her kan du også gjøre unna litt shopping. Det er ikke noe mas, prisene er fastsatte og man trenger verken å prute eller å gi tips.

Epi Island
Epi Island ligger rett nord for Efaté. Det er en fredelig øy med vakre hvite og noen sorte sandstrender, og korallrev. Terrenget på øya er kupert og dekket av frodig regnskog og kokosplantasjer. Det finnes flere små innsjøer der du kan fiske, svømme og du kan se ville fugler, villgris og kyr.

Hvor ligger Port Vila?

Port Vila

Anbefalte resorter i Port Vila

Få nyhetsbrev fra paradis

Motta reiseinspirasjon og gode tilbud fra Fijireiser.

close-link