Reiser til Tanna Island på Vanuatu | Fijireiser.no

Be om pristilbud

Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg til en uforglemmelig og problemfri opplevelse! Vår styrke er personlig service og oppfølging.

 

Min Reiserute

Alle som bestiller reiser hos oss får tilgang til reiseruten sin via internett, både før og under reisen. Det eneste du trenger er å skrive etternavnet og referansenummeret som står på bekreftelsen du har mottatt.

 

Våre kataloger

Se våre nye kataloger med reiseforslag til paradisøyene i Stillehavet!

Tanna

 

Helt sør i øyriket Vanuatu ligger øyene Ambrym og Tanna, som er kjent for aktive vulkaner og flott natur.

På Tanna føler man seg nærmest hensatt til et annet århundre, for her bor de aller fleste i små landsbyer og lever slik de har gjort i århundrer med en liten åkerlapp, fiske og noen husdyr. Her foregår også flere tradisjonelle seremonier, blant annet en Toka-seremoni som er svært imponerende å se på. Festivalen varer i tre dager og tre netter, uten stopp, og inneholder dans, musikk og mye moro.

Mount Yasir er en svært fascinerende vulkan. Foto: Kirkland

Mount Yasir er en svært fascinerende vulkan. Foto: Kirkland

Klikk på filmen over for se hva slags opplevelser Tanna har å by på.

Etter den andre verdenskrig vokste de frem en spesiell kult på Tanna – cargo-kulten. Ved å lage miniatyrer i tre som forestiller amerikanske fly, militærlastebiler og skip prøver man å mane tilbake de som kom med så mye goder – cargo.

På Tanna kan man også oppleve den aktive vulkanen Yasur. Den er en av de mest spektakulære og tilgjengelige vulkanene i verden, der man kan gå helt frem på kanten og se ned i jordens indre. Aller mest spektakulær er vulkanen etter mørkets frembrudd, når den spruter ut et fyrverkeri av lava og man hører buldring og eksplosjoner samtidig som bakken rister.

Hvor ligger Tanna?

Tanna

Anbefalte resorter på Tanna

Få nyhetsbrev fra paradis

Motta reiseinspirasjon og gode tilbud fra Fijireiser.

close-link