Be om pristilbud

Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg til en uforglemmelig og problemfri opplevelse! Vår styrke er personlig service og oppfølging.

Min Reiserute

Alle som bestiller reiser hos oss får tilgang til reiseruten sin via internett, både før og under reisen. Det eneste du trenger er å skrive etternavnet og referansenummeret som står på bekreftelsen du har mottatt.

Våre kataloger

Se våre nye kataloger med reiseforslag til paradisøyene i Stillehavet!
Meny | Søk

Våre reiseforslag

Stillehavet er langt unna og et lite kjent reisemål for de fleste. Det spørsmålet vi oftest får er hva skal man se og hvor bør man dra når man tar den lange turen til andre siden av jordkloden? Vi har derfor satt sammen noen konkrete reiseforslag som forhåpentligvis kan bidra til litt inspirasjon når du skal planlegge din reise til sydhavsparadiset.

Det er millioner av store og små øyer i Stillehavet, men de forsvinner nærmest i de veldige havstrekningene – omtrent som saltkorn i en stor suppebolle. Enten du velger å bare besøke et øyrike eller flere, om du tar en reise jorden rundt, eller om du søker den ultimate bryllups- eller kjærlighetsferien, vil de mange øyene i Stillehavet by på uforglemmelige opplevelser. Her er blått hav, kritthvite sandstrender og imøte-kommende og hyggelige mennesker så langt øyet kan se.

Vi kan paradisøyene i Stillehavet

Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg til en uforglemmelig og problemfri opplevelse!