Be om pristilbud

Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg til en uforglemmelig og problemfri opplevelse! Vår styrke er personlig service og oppfølging.

Min Reiserute

Alle som bestiller reiser hos oss får tilgang til reiseruten sin via internett, både før og under reisen. Det eneste du trenger er å skrive etternavnet og referansenummeret som står på bekreftelsen du har mottatt.

Våre kataloger

Se våre nye kataloger med reiseforslag til paradisøyene i Stillehavet!
Meny | Søk

Bryllup og bryllupsreiser i Stillehavet

Drømmer du om bryllup på en kritthvit strand? Eller kanskje dere ønsker å legge bryllupsreisen til en eller flere av paradisøyene i Stillehavet?

Å tilbringe hvetebrødsdagene på en Stillehavsøy er for mange den perfekte bryllupsreisen. Her finner man tid og ro til å virkelig nyte hverandre og omgivelsene. Dere kan slappe av på stranden, svømme over vakre, fargerike koraller, snorkle, dykke eller helt enkelt bare nyte hvert sekund. Eller hva med en tur innom et av de fantastiske spa’ene for litt ekstra velvære? Nyt de kritthvite strendene, palmesuset og det turkisblå havet mens dere skjemmer hverandre bort. Her er trengsel på strendene er et fremmedord, i stedet har dere selskap av havets dønninger og palmenes svake sus.

Nyt gode måltider fra resortenes kjøkken, ofte med ferske råvarer hentet rett fra havet. Se din elskede inn i øynene mens dere spiser et bedre måltid på stranden med stearinlys som eneste belysning. Se solen gå ned i havet hver kveld og dere vil raskt forstå hvorfor Stillehavet er et av de mest romantiske stedene å dra på bryllupsreise.

Våre reisekonsulenter har selv besøkt øyene flere ganger for å kunne anbefale de aller ypperste steder og resorter. Du er derfor i de beste hender når du kontakter Fijireiser for hjelp til å planlegge en av livets mest minneverdige reiser.

Bryllup i Stillehavet
Stadig flere nordmenn velger å dra ut i verden for å avgi ekteskapsløftet, og et mer romantisk sted for et bryllup enn paradisøyene i Stillehavet skal man lete lenge etter. Det er verken dyrt eller vanskelig. Et bryllup her vil bli en opplevelse og et minne for livet!

Vi kan tilby bryllup på flere av våre destinasjoner, og har også avtaler med en rekke hoteller og resorter som legger alt til rette for dem som vil oppleve drømmen om en romantisk bryllupsreise i Stillehavet.

Vi kan arrangere hele vielsen for dere, som normalt holdes på stranden under en gedigen blomsteroppsats. Vanligvis er også musikere, profesjonell fotograf, champagne og middag på stranden inkludert, og resortene har selvsagt også spesialpakker til alle brudepar med suiter for nygifte som ønsker å være for seg selv.

Jeg vil vite mer om bryllup og bryllupsreiser
Ja takk, jeg vil gjerne abonnere på Fijireiser Nyhetsbrev


Du kan også ringe oss på:

23 31 77 01

Reiseforslag

Bryllupsreise til Cookøyene

I dette bryllupsreiseforslaget har vi inkludert noen av de beste resortene på Rarotonga og Aitutaki, og dermed ekstra komfort i idylliske omgivelser.

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 39.500

Bryllup på Cook-øyene

For mange er Cook-øyene selve symbolet på de vakre stillehavs-øyene. Disse paradisøyene ligger som en perlerad midt ute i det sydlige Stillehav og er et drømmemål for mange. Hva kan vel være mer romantisk enn å gifte seg i dette sydhavsparadiset?

Bryllup på Fiji

Fiji er et sant tropeparadis med eksotiske strender hvor palmene lener seg dovent ut over den hvite sanden, hvor den skyfrie himmelen speiler seg i det azurblåe vannet, og hvor korallrev i fantastiske farger har et yrende liv under vann. Hva kan vel være mer romantisk enn å gifte seg i dette tropiske sydhavsparadiset?