Be om pristilbud

Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg til en uforglemmelig og problemfri opplevelse! Vår styrke er personlig service og oppfølging.

Min Reiserute

Alle som bestiller reiser hos oss får tilgang til reiseruten sin via internett, både før og under reisen. Det eneste du trenger er å skrive etternavnet og referansenummeret som står på bekreftelsen du har mottatt.

Våre kataloger

Se våre nye kataloger med reiseforslag til paradisøyene i Stillehavet!
Meny | Søk

Det beste fra flere verdener

På en jorden rundt-reise kan man kombinere flere verdensdeler til en overkommelig pris. Kombinasjonene er mange og prisene varierer med hvilken rute man velger og hvor mange stopp man vil ha.

Som oftest koster dette ikke så mye mer, men er en fin mulighet til å møte flere land og kulturer ute i verden.

Vi har derfor satt sammen noen konkrete jorden rundt forslag som forhåpentligvis kan bidra til litt inspirasjon når du skal planlegge din reise.

Våre reisekonsulenter har laget utallige jorden rundt reiser, så det kan lønne seg å ta kontakt for å få vite mer om muligheter og priser.

Jeg vil vite mer om Jorden Rundt
Ja takk, jeg vil gjerne abonnere på Fijireiser Nyhetsbrev


Du kan også ringe oss på:

23 31 77 01

Reiseforslag

Jorden rundt på 25 dager

Reis jorden rundt og opplev det beste fra flere verdener.

Fascinerende Tokyo, bobileventyr på New Zealand, den vakre storbyen Sydney, stillehavsparadiset Cook Islands og til slutt filmbyen Los Angeles. På 25 dager får du en tur fullspekket med opplevelser og høydepunkter. Reisen kan gjennomføres hele året, og man kan reise både øst- og vestover. I dette reiseforslaget reiser man østover.

Pris per person når to reiser sammen:
fra 42.000 kr

10 opplevelser du ikke vil gå glipp av på en klassisk jorden rundt-reise

Vi har samlet de vanligste opplevelsene mange har lyst å få med seg når de skal reise jorden rundt, fordelt på 10 ulike kategorier.

Hvordan ser listen din ut? Skriv ned din egen ønskeliste, og du har et godt utgangspunkt når du skal planlegge hvor du skal stoppe og hva du vil oppleve underveis.

Jorden rundt

På en jorden rundt-reise kan man kombinere flere verdensdeler til en overkommelig pris. Kombinasjonene er mange og prisene varierer med hvilken rute man velger og hvor mange stopp man vil ha. Som oftest koster dette ikke så mye mer, men er en fin mulighet til å møte flere land og kulturer ute i verden.  Vi […]